Şimdi Ara

Bu değerlere göre 20mpbs fiber geçiş yapabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu değerlere göre 20mpbs fiber geçiş yapabilirmiyim?

arkadaşlar elimde airties air5340 150mpbs destekli bu modem var değerlerim bunlar bide elimde airties air6372 modem mevcut fakat fiber kabloyla calısıyor oda bende olmadıgı için sorum 20mpbsye kadar internet alabilirmiyim şu hipernet paketlerini gördüm ttnetinde ondan sordum

Orijinalden alıntı: kabusgaming

13 mbiti kaldırıyor hattın fazlasını alamassın.

8 mpbsye kadar limitsiz kullanıcısıyım 20 megabit fiber deil 8mpbsye göre değerler bunlar

ki benim sordugum değerlerle alakalı 8mpbsye göre değerler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PünesGatlaması -- 10 Eylül 2012; 16:10:40 >

Tabiki bölgene yeni dslam saha dolabı koyulursa başka.

Bu degerlerle 20 mbit hipernet alabilir miyim? Nerlimitsizde 12288/958 aliyorum suan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emo5313

Hat zayıflaması değerlerin baya yüksen şu an aldığın hızın üstüne çıkamazsın.

Tabiki bölgene yeni dslam saha dolabı koyulursa başka.

hat zayıflaması kafasına göre takılıyor sizce 20 mpbs fibere geçmelimiyim 8mpbsye 63 tl veiryoruz 20mpbs 65 TL ?

hat zayıflaması arada bi 10 15 oluyor düşüyor 6 7ye kadar sonra kafasına göre

bende ttnet hipernet düşünüyorum 20mpbs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PünesGatlaması -- 10 Eylül 2012; 17:42:45 >

şu an aldığın hızın üstüne çıkamazsın.

Sorunu cevaplamıştım ama sen bi sanşsımı deneyeyim diyorsan orasını bilemem.

Bende hipernet 20mbps kadar düşünüyorum alabilir miyim?

Kardeşim senin hat 13,14 mbps görür tabi telekom bi sakatlık çıkartmazsa.

Alim. Gonderim
    SNR 10.3 6.6
    Zayiflama 3.8 5.9

Zayıflama değerleri güzelde nsr baya düşük kablolarda bir sıkıntı var galiba bu zayıflama değerleriyle 16mbps üstü görebilmen lazım.

Alttada benim modem değerlerini kuyuyorum zayıflama 0 olmasına rağmen snr son bir ayda 32 den 26 düştü telekomun işleri yakında banada hattın desteklemiyor derlerse hiç şaşmam.

• quote:

quote:

Alim. Gonderim
    SNR 10.3 6.6
    Zayiflama 3.8 5.9

Zayıflama değerleri güzelde nsr baya düşük kablolarda bir sıkıntı var galiba bu zayıflama değerleriyle 16mbps üstü görebilmen lazım.

Alttada benim modem değerlerini kuyuyorum zayıflama 0 olmasına rağmen snr son bir ayda 32 den 26 düştü telekomun işleri yakında banada hattın desteklemiyor derlerse hiç şaşmam.

Kablolamada sikinti olabilir TT altyapisinda bir sikinti yok zaten, sokagin basinda ve sonunda 2 dslam var. Ancak apartman ici kablolama kotu, alt kattaki telefon kutusundako butun kablolar karisik vb. temiz bir cat6 cekecegim anlasilan.

Ayrica bu snrla suana kadar bir sorun yasamadim.

• quote:

Kablolamada sikinti olabilir TT altyapisinda bir sikinti yok zaten, sokagin basinda ve sonunda 2 dslam var. Ancak apartman ici kablolama kotu, alt kattaki telefon kutusundako butun kablolar karisik vb. temiz bir cat6 cekecegim anlasilan.

Kablo olayı çok önemli kendi başına çekme imkanın varsa en kısa sürede yapmanı öneririm ama binalarda bazı dengesiz komşular olmuyor değil.

quote:

Kablo olayı çok önemli kendi başına çekme imkanın varsa en kısa sürede yapmanı öneririm ama binalarda bazı dengesiz komşular olmuyor değil.

Asansor boslugundan geciririm kabloyu, komsular sorunsuz sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.