Şimdi Ara

Bu da Türkiye'ye Kapak olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesinin “Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında 70 milyon plastik kapak toplandı. Bu kapakların geri dönüşümü sonucunda alınan 150 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
    EÜ Diş Hekimliği Fakültesinde düzenlenen törende konuşan Projenin Koordinatörü Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurselen Toygar, toplanan plastik kapakların geri dönüşüme kazandırıldığını, hem çevrenin kirlenmediğini hem de alınan tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını kaydetti.

    Projelerine birçok ülkeden de katılımın olduğunu, şu ana kadar 70 milyon kapak toplandığını ifade eden Toygar, bin tekerlekli sandalyeye ulaşma hedeflerinin olduğunu söyledi. EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç ise kampanya çerçevesinde bugüne kadar 160 tekerlekli sandalye teslim ettiklerini, bugün de 150 sandalyenin dağıtıldığını kaydetti.

    Artunç, vatandaşların topladıkları kapakları fakültelerine getirebileceğini, getiremeyenlerin Migros, Tansaş, Şok mağazaları ile PTT aracılığıyla kendilerine ulaştırabileceğini ifade etti. Törende, çeşitli ülkelerden gelen plastik kapaklar öğrenciler tarafından kutuya aktarıldı. Daha sonra ihtiyaç sahiplerine 150 tekerlekli sandalye dağıtıldı.

    Etkinliğe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Fahir Altan, PTT İzmir Başmüdürü Selahattin Ekici ile vatandaşlar katıldı.

    Tebrik ederim keşke her yerde bu tarz şeyler yapılsa ama nerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathly-Hallows -- 8 Nisan 2011; 21:09:35 >







  • orjinal ol azcık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutsuzİnsan -- 8 Nisan 2011; 21:11:15 >
  • İnsanların ağzına bi parmak bal çalıyolar işte şimdi seçimler yaklaşıyor ya it's show time
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.