Şimdi Ara

Bu da benim günlüğüm olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • başıma o kadar üzücü bir olay geldi ki şuana kadar yaşadığım tüm sıkıntı stres ve üzüntüler bunun yanında hiç kalıyor. çok üzgünüm...

  • lanet olsun ya herkes de her şeye de lanet olsun

  • Ölmek istiyorum allah belasını versin her şeyin. Lanet olsun burayı da bırakacağım. İnşallah tez zamanda intihar haberimi duyarsınız.

  • haram para yemedik kimsenin parasına göz dikmedik cidden bu neden benim başıma geldi ya neden

  • Dilerim acısız bir şekilde ölürsün. Acıyla ölmeni istemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jumper Kid J kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim acısız ölmenin yolunu biliyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-045F2B6D2

    teşekkür ederim acısız ölmenin yolunu biliyorum

    Sen tıp bitirdin yanılmıyorsam, yani belli bir kapasiteye sahipsin, belki de bazı şeyleri büyütüyorsundur. Hayatımdaki sorunlardan dolayı 2016'da fazla ilaç içerek ben de intihar ettim. Bipolar hastasıyım ve ilaçlarım ağırdı. Canım o kadar yandı ki ambulans geldi, ambulansta bayıldım. Midem yıkandı. 3 gün acilde kaldım ama 3. günün sonunda uyandım ve 1 dakika gibi geldi. Sonra bir süre de hastanede normal odada kaldım. Lakin zordu. Ölmek için iyi tasarı yapmak gerekiyor.

    Ben de YTÜ EHM'yi yeni bitirdim. İlk 10k'da girmiştim. Bazı tıplara da puanım yetiyordu. Seçmedim. Bunu bile 11 senede bitirdim. Benden sonrakiler artık 7 senede bitirmek zorunda. Ben de atılabilirdim. Neyse ki bitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jumper Kid J kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun hocam. mezuniyetiniz de hayırlı olsun umarım çok başarılı olursunuz, her şey gönlünüzce olsun...

  • n95 takmaktan burnumun üstü yara olmuş artık asla n95 takmam hayırlı olsun şimdiden covid + oluşum

  • ellerimin eldiven takmaktan ve sürekli dezenfektanla temas etmekten yara olduğunu ve kanadığını da belirteyim.

  • bugün resmi olarak diyeti bıraktım. 1.5 yıldır diyet değil de yediklerime dikkat ediyordum ama artık sıkıldım bu durumda. 3-4 haftadır ara sıra aşırıya kaçsam da bugün tamamen saldım artık bundan sonra kilom umrumda değil evdeki tartı da bozuldu bakalım eskisi gibi olacak mıyım

    Bu da benim günlüğüm olsun

    özgüven kiloyla alakalı değilmiş bunu anlamış oldum en azından hehe

  • nutella yiyorum şuan oh dünya varmış saldım artık her şeyi hiçbir şey umrumda değil

    tek yaşayıp tek ölmeyi göze aldım artık ohhhhh

  • Dün yaşadığım olayı da atlattım. Babamın mezuniyetim için aldığı hediyeyi kaybettiğimi farkedip aşırı tepki vermişim. Manevi değeri yüksekti. Haram para yemeyiz ama böylesi hayırlıymış kaybolması gerekiyormuş demekki.

  • Arkadaşlar neden bu yaşadığım şeyi yaşadığımı anladım. İlk maaşımla kurban kesicem demiştim sonra aman neyse sonra keserim dedim ve patttt babamın aldığı hediye kayboldu/çalındı.

    Allahım gerçekten çok özür dilerim kendimi affettiricem...

  • çirkin olduğumu bir kez daha anlamış oldum.

  • nasıl mı anladım? eski sevgilimin eski konuştuğu bir kız sayesinde anladım bunu da belirteyim belki görüyordur yazdıklarımı.

    estetik yaptırmak şart oldu gerçekten o kadar üzgünüm ki

  • Hayatımı güncelliyorum

    Eski sevgilim instagram açmış inadına bile olsa açmak gelmedi içimden o kadar soğumuşum ki artık. Kendisine mutluluklar diliyorum umarım benim yakın zamanda ulaştığım ruhani olgunluğa o da tez zamanda ulaşır diyorum. Hayat seks ve eğlenceden ibaret değil şb bunun farkına vardığında çok geç olacak. Yazık.

    İkinci güncelleme

    Bugün varya öyle vakalara gittim ki

    tk vakasına gittim hemen olay yerini kontrol altına alıp hastayı maueyene edip sevk ettim

    Sonra 90 yaşında ky olan k hasta mi geçiriyordu ve SIFIR GÖĞÜS AĞRISI herkes diyo bu Mİ değil dedim kesin lan benden iyi mi bileceksiniz götürdüm hastaneye

    Tam bundan çıktım dönüyorum düşme vakası geldi dedim aha kırıktır sıkıcı falan bir gittim SVO fasyal paralizi var gözler sağa deviye

    Diyorum hastanın durumu ciddi hastaneye götürelim diyorlar bişi yok hocam hasta konuşuyor dedim aynen aynen çok biliyorsunuz sedyeyi getirin boş yapmayın

    Zaten sinirliydim eski sevgilimin 2400 takipçili instagram hesabı olmasının (ortam kaşarı olmuş) bunlardan çıkardım sinirimi iyi oldu

    Bir de eski sevgilim diyo ki ben senden bin kat daha güzel kızlarla konuştum... Aldatıldığımızı da öğrendik böylece çok şükür.

    Böyle bir gündü işte.

    İnstagram açacaktım inadına ama istemiyorum valla hevesim kaçmış. Çirkinim zaten ne fotosu atıcam ki. İleride evlenirsem açarım düğün fotosu atmak için.





  • İzmirden gitmek için gün sayıyorum. Yeni hayatımı hayal ediyorum sürekli ama sürekli. İlk defa bu kadar kaçmak istiyorum İzmirden. Şaka gibi ama ne olursa olsun esli sevgilimden önce ayrılmış olacağım bu şehirden. Bu tusla gidebilirim şubatla gidebilirim sonraki tusla da gidebilirim. Ne zaman gidersem gideyim eski sevgilimden önce gitmiş olacağım.. Ben de intikamımı böyle alacağım işte. İnstagramında kaşar kovalamaya devam etsin.

    Bugün bile hala bana taş gibi kızlar yazdı bana çok güzel kızlar yazdı sen onların tırnağı bile olamazsın dedi:D Neyse varsın onların tırnağı bile olamayayım senin aksine hayatımın zemininde seks bulunmuyor. Saygı daha önemli. Umarım ileride hayatımda olacak kişi bana asla öyle cümleler kurmaz bana saygı duyar.

  • Hala elim ayağım titriyor rapor alıp nöbete devam etmeyeceğim sanırım her yerim mosmor oldu bence 112 kadınların yapabileceği bir iş değil

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.