Bildirim
Bu çiziği nasıl giderebilirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öyle kalsın derim , çamurluğu komple boyamaya kalkabilirler buda ilerde sıkıntı çıkarır.
Araç yeni& garantili ise yetkili servise (ücretsiz) rotüş yaptır._____________________________ -
Üstüne Fiat team çıkartma yapistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hiç bişey yaptırma dursun öyle. O kadarcık şey için lokal boyalı ya da işlemli olacak o parça. _____________________________ -
Peki benim kendi yapabileceğim bir şey var mı servise götürmeden
Üzerini rötuşlamaya kalkınca daha bulaşık bir görüntü oluşuyor. Pasta ile silin, geri kalana da bir süre sonra gözünüz alışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
-
-
Bisiklet, el arabası ya da başka bir aracın tamponu gibi bir şey sürtmüş. O kadar aşağıdan biri el ile çizmez. Pasta ile olduğu kadar. Başka bir şey yapılmaz herhalde. _____________________________ -
Hic birsey yapma bence. Bir sure sonra gozun alisir zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - -
-
Elleme hocam, unutursun bir sure sonra
Sorma abi kafayı yicem. Arabayı eve mi sokayım napayım böyle 2 3 çizik daha var arkada falan arkadaş sorunlu musunuz neden milletin malına böyle zarar veriyosunuz ya.
Bu arada öbür arkadaşlara da çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Allah belalarını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden
quote:
Orijinalden alıntı: Aslangur
Sorma abi kafayı yicem. Arabayı eve mi sokayım napayım böyle 2 3 çizik daha var arkada falan arkadaş sorunlu musunuz neden milletin malına böyle zarar veriyosunuz ya.
Bu arada öbür arkadaşlara da çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Yapacak bir şey yok gibi duruyor. Allah belalarını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden
geçmiş olsun hocam.takma kafana.yapcak bişey yok.hepimizin arabaları dışarda.ben bazen balkona cıkıp bakiyorumda millet arabaların yanından ,aralarından gecerken öyle dan dun geciyorki vura vura.dedim ben balkonda durursam kavga edicem en iyisi gireyim iceri.türkiye de arac sahibi olucaksan kapalı garajın olucak.yoksa koruman mumkun degil._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler