Şimdi Ara

Bu bölüm nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşımla bu bölümü okumaya karar verdik. Bu bölüm nedir? Puanları nedir? Zor mu kolay mı? İş olanakları nedir ? Mezun olunca nasıl bir meslek bizi bekliyor ? Hangi şehirde okunmalı? Bilgilerinizı paylaşırsaniz sevinirim...



  • Öncelikle torpilin varsa ya da gerçekten bu işi yapmak istiyorsan bu bölümü seç.Özel bir okulda okumadığın süreci bomboş bir eğitim hayatı geçireceksin! Bölümüm bu değil fakat iletişim fakültesinde okuyorum.Rts ci arkadaşlarımızla konuştuğumuz kadar anlatayım.

    Puanlara internetten ulaşabilirsin.



    Üniversiteden üniversiteye değişmekle beraber diğer bölümlere göre nispeten kolaydır.Ders saatleri, günleri vb rahattır.Tabi karşına zorlu hocalar da çıkacaktır ama 4 yılda bitirirsin merak etme.



    Türkiye'de artık tüm bölümlerde iş olanağı kısıtlı(tanıdık bir rts ci varsa işin kolay olur).İyi paraya çalışmak istiyorsan mutlaka okurken bir yere prodüksiyon şirketi, tv veya radyo kanalı vb .girip çalış ve yabancı dil öğren.(Radyo televizyon okudun diye sadece bu işi yaparsın diye bir şey yok; reklamcı da olabilirsin grafik tasarımcı da olabilirsin.İ.F.de bölümler benzerdir.)



    Eskişehir'in İletişim Fakültesi iyidir.İstanbul'da herhangi bir üniversite olabilir çünki iletişim sektörünün yüzde doksanı burada.

    Not:Cevap geç ama olsun gören duyan olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanklar yolda -- 10 Mart 2017; 22:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boş Meslek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.