Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Kasım 2023; 12:28:53 >



  • Yokuş yoksa alınabilir, neden olmasın. Kışın da binilir.
    Katlanır istiyorsunuz herhalde?
  • Farklı bir markanın yine vitesli bir modelini aldık, bizim çocuk kullanıyor ama aynı bisikletle arkadaşım Anadolu yakasından Avrupa yakasına gayet rahat işe gidip geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanir bisiklet ile uzun yol yapmak pek mumkun degil. Daha cok sehir icinde kisa mesafe yol yapmaya musait. Avantaji da her yere kolay sigabilmesi. Uzun yol yapmaya niyetin varsa sehir/tur bisikleti al. Katlanir bisikletin ergonomik yapisi uzun turlar yapmaya musait degil. Sirt duz ve dik, kollar da surekli yukarda kaliyor. Chopper kullanmak gibi. Diger bir dezavantaj ise jant ve teker capi neredeyse bir BMX capinda. Nereden biliyorsun diyorsan elimde atil durumda bir adet Dahon var. Yol bisikletinin yanina aldim ve 100 KM bile yapmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sorduğunuz bisikleti inceledim ama pek kaliteli gelmedi bana. Sonra aynı fiyata mosso marine 20 v 2017 i inceledim. Çok daha iyi geldi ve satın aldım. Sürüş için müthiş keyifli. Oturarak veya hafif ayağı kalkarak çıkılan her yokuşu rahatlıkla çıkar. Kullanımı mükemmel bir bisiklet. Hele ki sadece eve yakın süreceğime otobüs ile istanbulun her yerine gidip bisiklet sürmek ayrı bir keyif. İşe de bisikletle gelip gidiyorum. Katlayıp ofis masası altına koymak güzel bir olay. Hiç yormuyor. En son sürüşümüz 30 km idi ve saat geç oldu diye eve döndük. Daha zaman olsa süreye devam ederdik. Bu bisikletle yorulunmuyor. İstanbul için ben herkese katlanır bisiklet öneriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.