Şimdi Ara

Bu bilgisayar hangi oyunlari kaldirir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4GB Ram
    i3 İşlemci
    Windows 7 Home Premium

Laptop olduğu için çok detayli bilmiyorum özelliklerini.Medium da Battlefield 3 açabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanbtl -- 15 Aralık 2013; 11:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açmaz. Açar ama kasarak oynatır ve ısınma yapar
  • Oyunu bir kurun, kasıncaya kadar ayarları değiştirin. Ayrıca kasma yapmayan bilgisayar ısınmıyor mu ki? Cevap Isınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn2802 -- 16 Aralık 2013; 11:31:48 >
  • Açar.

• quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Açmaz. Açar ama kasarak oynatır ve ısınma yapar

Bende fan da var Cooler Master'ın.Kasma oynayamayacak kadar mi olur yoksa düşük FPS demi oynatir?

• Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    En düşükte kasma yapmaz pek ama öyle çok bir performans olacağını sanmam. Bombalarda vs. kasma yapar eğer ısınırsa. Bence fazla zorlama pc yi.
  • Amd Phenom II X4 930 2.0 Ghz / 4 Gb 1333 Mhz / Atı raedon Hd5650 / Win7 home basic

bu özellliklere sahip PackardBell laptopumla Bf3 Mediumu kasmadan bitirdim . Ancak ısınma sorunuyla baş etmesi çok zor oldu soğutucu kullanmadığım zaman 1 saat sonra kendini kapatıyordu makine ısıdan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Amd Phenom II X4 930 2.0 Ghz / 4 Gb 1333 Mhz / Atı raedon Hd5650 / Win7 home basic

bu özellliklere sahip PackardBell laptopumla Bf3 Mediumu kasmadan bitirdim . Ancak ısınma sorunuyla baş etmesi çok zor oldu soğutucu kullanmadığım zaman 1 saat sonra kendini kapatıyordu makine ısıdan .

Teşekkürler.Sanırım bende başarabilirim :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanbtl

quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Amd Phenom II X4 930 2.0 Ghz / 4 Gb 1333 Mhz / Atı raedon Hd5650 / Win7 home basic

Teşekkürler.Sanırım bende başarabilirim :

Tavsiyem olsun soğutmayı unutma

• çözünürlüğe bağlı olarak kasmayabilir.olmadı lowa alırsın.yani illaki akıcı çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.