|
Bu batarya 1,8 milyon km sonunda bile %80 kapasiteyi koruyor
-
-
Sıcakta performans düşüyor, bu sefer sınırları zorluyor yarım ömür %80 yinede başarılı, her geçen gün ilerleme görülüyor, telefon bataryasınada bir el atsınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu çinlilerin verdiği rakamlar genelde çok sağlam çıkmıyor. Hata payı %20-30 civarı olabiliyor.
Çinliler yalan söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İŞ ADAMI -
Yolda görelim bu bataryaları. Herkes uçuyor kaçıyor zaten
Ben de oturduğum yerden 10 metre öteye sıçrıyorum.
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar... -
petrol devleri batarya üretiminde aktif rol oynamıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
_____________________________ . -
Oyle olmasa pohpohlanir mi
Bu tür haberlerde sıktı özellikle son 2 3 yıldır sürekli bataryalar gelişiyor. Yok menzil yok şarj döngüsü, aynı her sene bir önceki selefinden % bilmem kaç daha kızlı çıkan cpu-gpu donanımları gibi oldu.
(Kısmen) 10 yıldır telefonların batarya sürelerinden belli şarj teknolojisinin nereye ne kadar hızlı gittigi
_____________________________ -
İyileştirme ile veya mimari değişimi ile (yapısal olan kaplama, konum veya daha yoğun malzeme gibi) olacak işler değil. Devrim lazım.
Bp zaten deepwater horizon faciasından sonra cezanın kendisine düşen payını ödeyip kalan parayı yeşil çevreci enerjiye aktardı ama sonrasında iklim krizi Trump'ın politikaları sebebiyle unutturuldu yine yakın zamanda kara çevre düşmanı enerjiye döndü diye biliyorum
alternatif bir yakıt bulmak lazım ama bulanı da bir gecede yok ederler bu petrol devleri.
_____________________________ . -
1.8 milyon km. Ortam sıcaklığı sabit, yük sabit, iklim koşulu yok, sürtünme direnci yok. Güzel testmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yolda görelim bu bataryaları. Herkes uçuyor kaçıyor zaten
|
|
Ben de oturduğum yerden 10 metre öteye sıçrıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt