Şimdi Ara

Bu baslikta neden reddedilginizi anlatiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 haftadir dolasan baslik var red yiyen bir elemanla ilgili, millet turlu turlu ne yazacagina taktik veriyor soyle boyle yap kiz sana hasta kalacak diye.Belirli cumlelerle, belirli tavirlarla hatun kaldiramazsiniz.Bazen yaptiginiz espriye hic bir tepki gormezsiniz, aynisini baska bir moron yaptiginda kahkahalar kopar.Bunun adi "pic olmak" degildir.Bu ingilizcede "Sexual Market Value" diye gecer, bir toplulukta hiyerarsinin neresinde oldugunla ilgilir.Arkadas kiza "selam canim" yazip "pardon?" tarzi bir cevap almis, belki bunu statusu yuksek olan biri yazsaydi "ohaaa berkecan yazdi" diyip oracikta titreyerek orgazm olacakti.

Hatuna ne yazacaginizi, nasil davranacaginizi dusunmek yerine kendiniz ustunde calisin.Sizi surekli eziyorlar mi?Gidip pasalar gibi spor salonuna yazilacaksin.Kizlarla konusacak hicbir seyin yok mu?Pasalar gibi sosyal kluplere, spor takimlarina katilacaksin.Egik buzuk degil oturdugun yere dimdik oturacaksin.Kizla konusmaya mi korkuyorsun, kardes sen erkek tarafisin la, uzaktan kiza bakip onun gelmesini mi bekleyeceksin?

Arkadaslar az erkek oldugunuzun farkina varin.Kiza kafa patlatmak yerine oturup kendinizi gelistirin.O zaman buraya reddedildim yazmak yerine cok daha guzel hayat gecireceksiniz.Sorunuz varsa yazin buraya.Aeo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öteki konunun linkini at hele.
    şuan kızların arasından yazmaağağaa çalışıyprummuamaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.