< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BU BAŞLIK ALTINDA TÜM YIĞILMACILARA MEYDAN OKUYORUM (ÖZÜR EDİTİ GELDİ) (2. sayfa)
-
-
son özdebirde 11.75 yapan birisi yks de gözü kapalı 13 yapar hocam büyük ihtimalle dikkat hatası ya da aklınıza gelmedi o an
-
Yok hocam kimyadaki soruyu dümdüz yapamadım. Nerst sorusuydu. Belki simdi baksam yaparım ama sınavda hiçbir türlü çıkaramadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağlık olsun hocam
-
Konuşma bekliyoruz
-
SABAHTAN BERİ BU BAŞLIĞI ARIYORUM
DEMİŞTİK KARDEŞİM İYİMSER POLYANNACI OLMAYIN DİYE KAÇ KEZ UYARDIK SİZİ
AMA YOK, İŞ İŞTEN GEÇTİ VE 2019CULAR KAÇTI
YİNE YENİ YENİDEN HAKLI ÇIKTIK, Q TV'YE EDİLEN HAKARETLERİN HESABI VERİLECEK
-
Ahahhshahshshwh zorrtttt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18 Temmuz 2022 özür editi:
2020'de 9k gelen sıralamam bu sene 10005 geldi. İyimser partisi genel başkanlığı görevimden affımı istiyorum. Zor yoldan da olsa öğrendim arkadaşlar iyimserlik geçici yığılma kalıcı. Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Buna sebep olan ösym çalışanları ve mevcut hükümet bunca öğrencinin emeklerini boşa çıkarmanın bedelini öder umarım.
Beni merak eden olursa çalışmalarıma odtü kimya mühendisliğinde devam etmeyi düşünüyorum. Herkese hayatta başarılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeanWinchester54 -- 18 Temmuz 2022; 13:1:10 > -
Yaptık bir hata hocam artık gözüm açık söz verdiğim gibi özür editimi yaptım. Diğer yığılan arkadaşlara da çok geçmiş olsun
-
Buradayım hocam bir yere kaçmıyorum. Diğer yığılan yoldaşlarımı temsil etmeye geldim
-
28 Şubat 2023
Bu sene yığılma olmayacak diyen arkadaşlar tarihin en büyük en hayal kırıklığını görsün diye konuyu upluyorum
-
21×22
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73F889880 -- 28 Şubat 2023; 15:16:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be nasıl kafayı kırdıysak o zaman delirmiş gibi yazmışım. Sonra odtüye gelip doğru yolu bulduk tabi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X