Şimdi Ara

BU BAŞLIK ALTINDA TÜM YIĞILMACILARA MEYDAN OKUYORUM (ÖZÜR EDİTİ GELDİ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yetti lan sizin saçma sapan trollükleriniz. Burada birkaç genç olarak tek hayatımız ders çalışmak olmuş zaten. Bütün senemizi veriyoruz mezuna kalıyoruz hayatsız gibi kütüphanede çalışıyoruz adam gelmiş 2020x2020  yazıp kaçıyor bu ne olm.

Geçen senede böyleydiniz sonra sıralamalar 2018x0.1 gelince yok oldunuz allahın yıkık zavallı ezikleri sizi. Hiçbir baltaya sap olamamışlar burada 5k 10k 20k 50k bekleyen insanları trollemek olmuş hayatları.

Neden yığılma olmayacağını pek çok başlık altında yazdım burada da yazıyorum. Konular kaldırılmamışken ve ayt feni öncekilerden çok daha zorken 2020'den kötü gelmesi imkansız tamam mı? Tyt'si daha kolay olabilir belki onu kabul ediyoruz zaten. Kimse 2019'dan iyi gelecekte demiyor

BEN DİYORUM Kİ SIRALAMALAR 2019 İLE 2020'NİN TAM ORTASI Bİ İHTİMAL 2019'A DAHA YAKIN GELECEK. KENDİNDEN EMİN CENGAVER YIĞILMACI AFRO CAFRO NE VARSA GELSİN BU BAŞLIK ALTINA 2020X4 İYİMSER OLMUŞ  CART CURT YAZSIN SONRADA YİYOSA SİLMESİN. EĞER 2020'DEN KÖTÜ GELİRSE ÖZÜR BAŞLIĞI AÇACAĞIM EĞER İYİ GELİRSE TÜM DH'Lİ SIRALAMA BEKLEYEN KARDEŞLERİM ADINA Bİ BALKON KONUŞMASI YAPACAĞIM HADİ BAKALIM

edit: 9k gösteren 2020 sıralamam 10005 geldi böyle işin ben anasıfnmakvdfvjsadpfsfsamksdfksafsa YANILDIM TÜM AFROCULARDAN ÖZÜR DİLİYORUM AFROCULUK VE Q TV KUTSALDIR BİAT EDİYORUM SAYGILAR!!1!1.1!!1 EĞER BENİ KABUL EDERSENİZ SENEYE SAĞA SOLA 2022X1,8 GİBİ ŞEYLER YAZARAK ARANIZA KATILMAK İSTERİM

İyimser partisinden istifamı sunuyorum yaşasın 2010'culuk

18 Temmuz 2022 çok fena yanılmam(yığılmam) olarak kayıtlara geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeanWinchester54 -- 18 Temmuz 2022; 12:55:52 >

• Zaten pek çok kişi genel olarak 2019-2020 arası gelir diyor donanımhaber aslanları hariç. Geçen yıl bile +100 +70ler havada uçuşuyordu burada. Akla mantığa uygun olan şey 2019-2020 arasında gelmesi. Hele ki ilk 50k için 2019a yakın gelmesi daha muhtemel. Burada AYT Fenin bu yılki zorluğunu inkar edeni çok pis zortlatırım. Adamlar sırf 30 mat sorusunu kolay-orta arası sordu diye sınava basitti diyorsunuz geometri ve feni ne yapacaksınız? Yine aynı şekilde 40tyt matematik sorusu için kolay-orta deniliyor tamam. geri kalan 80 soru kolay mıydı? azıcık elinizi vicdanınıza koyun. Bu sınav mezunlara kolay-orta gelebilir. Şu an sınava giren 12.sınıf tayfa 2020-2021de okula gidemedi siz neyi anlatıyorsunuz cidden burada. Ben gerçekten de çok üst düzey bir 12.sınıf görmedim yapan yine yapmıştır ama mezunlar kadar yapamadılar yani. Asıl mezun yılı bu yıl oldu. 12lerin döküldüğünü düşünüyorum özellikle AYT kısmında.

• 2020x0.6

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok kardeş abartmışsın 0.001 falan olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yığılma günü gelince

Polyannalar gerildi.

İşte buna en çok,

Afrocular sevindi.

• 2020x2020 gelince görürsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay be

Demek forumda alfa male de varmış.  

Katılıyorum. Yanılırsam özür dilemem (:D) ama mantıklı gelen bu.

Pandemi etkisi, lti var yok, ayt mat daha kolay vb bunların etkisi nasıl etkilemiş ancak sonuçları gördükten sonra öğrenebiliriz. Pandemi vardı öğrenci çalışamadı, bu tayfa çok çalışkan vb deyip sınav tahmini yapmak bana kalırsa mantıklı değil.

• Ayt feni öncekilerden nasıl çok daha zor ?

• Zaten pek çok kişi genel olarak 2019-2020 arası gelir diyor donanımhaber aslanları hariç. Geçen yıl bile +100 +70ler havada uçuşuyordu burada. Akla mantığa uygun olan şey 2019-2020 arasında gelmesi. Hele ki ilk 50k için 2019a yakın gelmesi daha muhtemel. Burada AYT Fenin bu yılki zorluğunu inkar edeni çok pis zortlatırım. Adamlar sırf 30 mat sorusunu kolay-orta arası sordu diye sınava basitti diyorsunuz geometri ve feni ne yapacaksınız? Yine aynı şekilde 40tyt matematik sorusu için kolay-orta deniliyor tamam. geri kalan 80 soru kolay mıydı? azıcık elinizi vicdanınıza koyun. Bu sınav mezunlara kolay-orta gelebilir. Şu an sınava giren 12.sınıf tayfa 2020-2021de okula gidemedi siz neyi anlatıyorsunuz cidden burada. Ben gerçekten de çok üst düzey bir 12.sınıf görmedim yapan yine yapmıştır ama mezunlar kadar yapamadılar yani. Asıl mezun yılı bu yıl oldu. 12lerin döküldüğünü düşünüyorum özellikle AYT kısmında.

• Yığılma karşıtlarının en büyük hatası bu: Sadece teorik düşünüyorsunuz. Tabii ki mantıken hiçbir sınav 2020'den kötü olamaz ama maalesef oldu. 100 tytden az yapan yok, 70 ayt yapamayanı dövüyorlar. Forumdaki öğrenci sayısı o zamana göre çok düşük ama buna rağmen daha kötü net görmedim. Herkes yaptığından 15-20 net fazla yaptı bu da direkt YIĞILMA demek zaten... çünkü bir yerden sonra yapabileceğin net kalmıyor iş dikkatte bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrettin.altay -- 23 Haziran 2022; 11:53:10 >
  • abmarak700 a kullanıcısına yanıt

Kimyada her zamankinden çok işlem sorması +aldehit keton ve nerst eşitliği sorusu, biyolojide sdf sorusu ile primer sekonder sorusu ya da fizikte modern fizikten sorulan sorular olsun her branştan eleyici sorular vardı bu sene. Önceki senelerle karşılaştırırsak anlaşılır ayt fen çok daha az eleyici olur normalde

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

Teorik düşünmeye alternatif olarak sunduğun şeye bak. Forumda 70'den aşağı yapan yokmuş. Öğrenci profili bu sene çok iyi millet bilinçlendi falanda dersin sen şimdi. O zaman şunu da hatırlatayım bu seneki 12'ler 11.sınıfın tamamını online olarak gördü. Ayrıca forumda 3d'nin denemelerinde bile +70 yapan çıkıyor forumun ortalaması yüksek zaten. Neyse birkaç hafta sonra senin de fişini çekeceğiz zaten fahrettin altay kaçma bir yere 

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Biz alfa male in kitabını 20 temmuzda yazacağız hocam o gün bu troller kaçacak delik arayacak rez alalım

• blacklistmember kullanıcısına yanıt

biz bunların ağababalarıyla 2020de savaştık hocam alışkınız  

• Açıklandı da benim mi haberim yok lan @blacklistmember kendi kendine zafer ilan etme tam bir troll hareketi bu arada  

• son özdebir kimya 5 net yks 2022 13 net zormuş yersen  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.