Şimdi Ara

Bu Başkanlık Sistemi'nin Gelişidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ensonguncelhaber.com/haber/erdogan-genel-secimler-oncesinde-meydanlara-iniyor-41049.html

''Cumhurbaşkanı'' (tarafsız olması gereken) genel seçim için meydana inecekmiş.

Başkanlık Sistemi gelmiş haberimiz yok.

• Gelmez merak etme kendisinden başka isteyen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNAYDIN başkanlık sistemi çoktan geldi.

seçimlerden sonra anayasa komple baştan değişecek. chp ve mhp büyük hata yaptılar. akp nin gelin birlikte yapalım cağrısına abuk sabuk maddeler yüzünden karşı cıktılar. şimdi akp tek başına yapacak onlar da izleyecek. her zamanki gibi sadece muhalefet edecekler. bi kerede ellerini taşın alına koysalar saşardım zaten.

unutmayın başkanı MİLLET seçecek. milleten korkanın MİLLET meclisinde ne işi var?

bahçeli gibi sağcıyım deyip solcuların peşinden koşan ve kılıçtaroğlu gibi laikim deyip "tıpış tıpış ekmelettine oy verecekler" demesine göz yumulduğu sürece başkan şimdiden belli.
  • öyle bir konuşuyorsun ki sanki ülkenin hepsi seçiyor sanırsın.sizi tercih etmeyen ülkenin yarısı ne peki millet değil de at mı?

keşke ülke sizi seçenler ve seçmeyenler diye ikiye ayrılsa.böylelikle sırtımızdan geçinen asalaklardan kurtuluruz.

sen de biliyorsun ki akp yi seçmeyenler daha fazla çalışıyor, daha eğitimli ve medeniyet çizgisine akp seçmeninden daha yakın.

ha sen ortada bir düzen var ve bu bana yarıyor diyorsan bilemem tabi.unutma ki diğer partileri seçenler akp seçmeninden daha az zararlı çıkıyor,kendimden örnek vereyim iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünde eğitim alıyorum.yani mezun olduktan sonra iyi bir iş bulurum, belki yurtdışında çalışırım.yani akp seçmeninden daha fazla imkanlara sahibim, şu an bile.

buna rağmen akp yi seçmiyoruz neden?çünkü bizler bilinçli vatandaşlarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TangRa

quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

öyle bir konuşuyorsun ki sanki ülkenin hepsi seçiyor sanırsın.sizi tercih etmeyen ülkenin yarısı ne peki millet değil de at mı?

keşke ülke sizi seçenler ve seçmeyenler diye ikiye ayrılsa.böylelikle sırtımızdan geçinen asalaklardan kurtuluruz.

sen de biliyorsun ki akp yi seçmeyenler daha fazla çalışıyor, daha eğitimli ve medeniyet çizgisine akp seçmeninden daha yakın.

ha sen ortada bir düzen var ve bu bana yarıyor diyorsan bilemem tabi.unutma ki diğer partileri seçenler akp seçmeninden daha az zararlı çıkıyor,kendimden örnek vereyim iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünde eğitim alıyorum.yani mezun olduktan sonra iyi bir iş bulurum, belki yurtdışında çalışırım.yani akp seçmeninden daha fazla imkanlara sahibim, şu an bile.

Bunlarn eğitimli cağdaş olma gibi bi dertleri yok ki

karnı doysun yeter

he bide bol bol reklam yapacaksın bunlara çünkü bol bol tv izlerler

Güzel cevap

• doyduğuda süpheli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

GÜNAYDIN başkanlık sistemi çoktan geldi.

seçimlerden sonra anayasa komple baştan değişecek. chp ve mhp büyük hata yaptılar. akp nin gelin birlikte yapalım cağrısına abuk sabuk maddeler yüzünden karşı cıktılar. şimdi akp tek başına yapacak onlar da izleyecek. her zamanki gibi sadece muhalefet edecekler. bi kerede ellerini taşın alına koysalar saşardım zaten.

unutmayın başkanı MİLLET seçecek. milleten korkanın MİLLET meclisinde ne işi var?

bahçeli gibi sağcıyım deyip solcuların peşinden koşan ve kılıçtaroğlu gibi laikim deyip "tıpış tıpış ekmelettine oy verecekler" demesine göz yumulduğu sürece başkan şimdiden belli.

Hocam sizi tarım başlığına saatlerdir davet ediyorum. Değerli yorumlarinuzu orada görmek istiyoruz

• O zaman neden tarafsız olunacağına dair namus ve şeref üzerine yemin ediliyor.
    Cevap verebilir misin, asla veremezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

O zaman neden tarafsız olunacağına dair namus ve şeref üzerine yemin ediliyor.

O saydıkların onda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

O zaman neden tarafsız olunacağına dair namus ve şeref üzerine yemin ediliyor.

Umrunda değil onların yemin falan.
  • Sırf Amerika da var diye ak sarayi yaptirdi, simdide yonetim bicimlerini getirmeye calisyorlar hemde kafir gavur ulkelerinin :/ bu dincilerin Amerika ozentisi asla bitmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da inanıyor hala başkanlık gelcek anayasa değişcek diye.Geç kardeşim o işi geç 1 parti tek başına bunları yapamaz yaparsa iç savaşı göze alıyor demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Bunlar da inanıyor hala başkanlık gelcek anayasa değişcek diye.Geç kardeşim o işi geç 1 parti tek başına bunları yapamaz yaparsa iç savaşı göze alıyor demektir.

Gelebilir yani hiç belli olmaz. Bu millet uyuyorken...
  • quote:

quote:

öyle bir konuşuyorsun ki sanki ülkenin hepsi seçiyor sanırsın.sizi tercih etmeyen ülkenin yarısı ne peki millet değil de at mı?

Yazını okuyunca aklıma bu geldi

Bilinçli vatandaş;

cinsel seçimi yada dış görünüşü neden seni rahatsız ediyor ? Kadının düşüncelerini tartışsana

• quote:

Eğitimli olmak neyi gerektirir üniversite ise haklısınız üniversitelerde bu durum dediğiniz gibi. Bilinçli seçmen olmaktan kastınız ülkenin yönelimini düşünerek hareket edip gelecekte nasıl bir ülkede yaşamak istiyoruzun partiler düzeyinde temsili sanırım. Üniversite mezunu olmayan tarlada çalışan esnaf internetle ilişkisi olmayan sosyal etkinlikleri olmayan insanlar bilinçsiz mi ki niye ? Akılları onları tercih yapmaya yöneltecek kadar çalışmıyor mu? Her insan bir günü 24 saat olarak yaşar ve bu 24 saatte bir şeyler yaparak yaşar. Bana göre Yunus Emrenin dediği gibi ilim dünyasından ilim ettim talep, dediler ki ilim diptedir önce edep önce edep. Ben o insanların fenni bilimsel aktiviteleri zayıf olsada asıl hayat dersinin geçinmenin dürüstlüğün hayanın onlardan geçtiğini gördüm. Bende iyi bir üniversitede iyi bir fakültede okuyorum. Bu durum mesleki kariyerinizi etkiler. İlerde belki bilim dünyasında devrim yaparsınız. Ama bu durumun bilinçli hareket etme durumunuzu üniversite okumamış insandan fazla olduğu anlamına gelmediğini düşünüyorum.

• quote:

ya sen sözlerinle bile kendi kendini yalanlıyorsun

seçimlerden sonra anayasa değişecek diyorsun ,diğer taraftan başkanlık sistemi çoktan geldi diyorsun

başkanlık sistemi geldi ise hangi anayasa da yazıyor ?

o zaman bir zahmet seçim sonuna kadar beklemesi gerekmiyor mu ?

anayasaya göre şuan c.başkanı ve tarafsız olacağına dair yemin etti (tabi edilen yeminler bir şey ifade ediyorsa)

yemin önemsiz diyorsa o zaman bundan sonra edeceği yeminlere kim inanacak ? ,sonuçta başkanlık içinde yemin etmesi gerekecek

zaten onun anlattığı sistem başkanlık falanda değil ,padişahlık yada diktatörlük olur

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

ya sen sözlerinle bile kendi kendini yalanlıyorsun

seçimlerden sonra anayasa değişecek diyorsun ,diğer taraftan başkanlık sistemi çoktan geldi diyorsun

başkanlık sistemi geldi ise hangi anayasa da yazıyor ?

o zaman bir zahmet seçim sonuna kadar beklemesi gerekmiyor mu ?

anayasaya göre şuan c.başkanı ve tarafsız olacağına dair yemin etti (tabi edilen yeminler bir şey ifade ediyorsa)

yemin önemsiz diyorsa o zaman bundan sonra edeceği yeminlere kim inanacak ? ,sonuçta başkanlık içinde yemin etmesi gerekecek

zaten onun anlattığı sistem başkanlık falanda değil ,padişahlık yada diktatörlük olur

Hayati celiski olmus

• @kemal1414 bir mesajınızı alıntıladı. 5 sa. önce

Abooo beni blokluyan yine beni alıntılamış yaşlılık işte yavaş yavaş

Dur yine tahmin edeyim , maaş alıyorum yazmıştır

Bi kerede kendini aş , farklı bişi yaz son 1000 mesaj yüzde 99 aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 7 Şubat 2015; 7:35:10 >
  • Bursanın Ulucamiisinde cuma ezanını 10 dk geç okutan kişidir RTE.
    Camiiyi yaptıranın kemikleri sızlamıştır yemin olsun..
  • Ağır derecede konu-imza-avatar uyumsuzluğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.