Şimdi Ara

bu basit devrenin baskı devresini çizebilicek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya baskı devresi lazım bu devrenin ben çizmeyi bilmiyorum derslere bakarak yapayım dedim reismdkei gibi bi sonuç çıktı :D yazdırdım çok çok küçük. büyültüp yazdırdım bu seferde trimmerın falan ayakları denk gelmedi anlıyamadım beceremedim galba zaten dandik çizmişim sanırım.

Bana yardım ederseniz çok memnun olurum valla

http://www.youtube.com/watch?v=m03z9k9YYAc

linkteki videonun 16. saniyesinde devre şeması var devamında baskı devreside var video içinde görmek isteyenler onada bakar.

buda benim çizdiğim :D

İstedigini çizdim neden yardım ediyorum birşeyler yapmak için çaba sarfettigin için ,Takıldığın bir şey olursa yazarsın yardımcı olurum,

pm den e-mailini yaz çizim dosyasını yollayayım.

Kolaygelsin

Orijinalden alıntı: kenakord08

Birşeyler yapabilmek amacıyla Şöyle basit bir yöntem uygulayın... Devrenin Mirror çıktısını Bir kagıda aktarın sonra bunu bir plaket üzerine yapıştırın delik leri işaretleyin veya direk delin daha sonra M142 edding kalemiyle Kanalları birleştirin.. daha sonra bu plaketi bir oran eczanelerde satılan oksijenli su (Perhidrol) ve 3 oran tuzruhu (HCL- Hidro Klorik Asit) karışımını plastik bir kab da eritin.. tiner veya cif ile plaketi temizleyin.. montajınızı yapın... Böylece artık baskı plaketinizide hazırlamış olursunuz... kolay gelsin..

ayne görüntüsü olayını bi türlü anlıyamadım bu gün. dpi trace ile çizilmiş bir şeyi açtım tamam güzel entegre falan resmi var üzerinde herşeyin yeri gözüküyor. ben bunun yollarını çıkartınca (sallıyorum ) kağıdın üstüne entegreyi falan taksam kağıdı pcb farz etsem (kağıdın yol olan tarafına takıyorum) devre çalışır. ben kağıttaki yolları pcbye gecirincede pcb nin yolsuz tarafından bakınca kağıttaki kağıda bakıyormuşum gibi olmazmı

• quote:

Orijinalden alıntı: kenakord08

Resimde görünen üstten parçaların görünümü ve baskı devrenin üstten gölge görünümüdür.. bunu plakete çıkarmak için baskı yollrın tersini almak gerekiyor bunada mirror ( aynalama) denir...

abi ben bunu biliyordum fakat şuan anlıyamyıroum olayı neden çünkü şu yüzden biz parça görünümünü yazdırsak ayna almadan. bakır yüzeye ütülersek bakır olmayan yüzdeyden bilgisayardaki gibi gözükmezmi :S

Orijinalden alıntı: egealtay

Furkan SEVKE

İstedigini çizdim neden yardım ediyorum birşeyler yapmak için çaba sarfettigin için ,Takıldığın bir şey olursa yazarsın yardımcı olurum,

pm den e-mailini yaz çizim dosyasını yollayayım.

Kolaygelsin

yanlız bayadır arıyom hala abobin takacağım yeri bulamadım 6 turn bobin var
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.