Şimdi Ara

Bu Ayfoncuların Çektiği Dertler Ne böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen cuma namazdan önce imam vaaz verirken ön çaprazıma biri oturdu. Sosyal mesafeden dolayı cemaat arasında mesafe sebebiyle cemaatin ne yaptığını rahat görebiliyorsunuz. Bu eleman telefonunu önüne koydu ve yaklaşık 10 karakter belki de daha fazla parola girerek telefonu açtı. Sonra kapattı aklına bir şey daha geldi tekrar bu karakter girme işine girişti ve kapattı. Namaza kadar bu böyle 4-5 kez tekrar etti.




    Her neyse bende dedim ki herhalde telefonu eski model parmak izi okuyucu olmadığı için mecburen parola giriyor. Ama dikkatli bakınca telefonun son model kallavi bir ayfon olduğunu gördüm yüzde maske olunca tanıyamadığı için mecburen parola giriyormuş.

    Çıkardım Meizu 16th telefonumu önüme koydum ve elemanın 10 seferde yaptığı işi tek seferde ekranının üzerindeki parmak izi okuyucu ile yaptım.

    Şimdi soruyorum bu ayfonculara ve telefon meraklılarına. Hani epıl biz yüz okuma için şöyle teknoloji kullanıyoruz böyle teknoloji kullanıyoruz. O yüzden böyle kocaman bir çentik var diyorlar ya. Ne oldu sizin teknolojiniz?

    Böylesine çirkin bir çentiğe halen devam etmenin günümüzde ki mantığı nedir? Diyelim ki yüz okuma teknolojisini koymak zorundasın anladık peki o zaman niye alternatif teknolojilere yönelerek milleti çağ dışı parola girme derdinden kurtarmıyorsun? Telefonun arkasına yada önüne koyamıyorsun onu anladık, Ekrana koymama inadın devam ediyor onu da anladık peki oldukça fonksiyonel yan tarafa koymayı neden akıl edemiyorsun. Parmak izi okuyucu parola girmekten daha eski bir yöntem mi? Az para mı alıyorsunuz?

    Diyeceğim odur ki ben teknolojik aletleri hayatımı kolaylaştırsın diye kullanıyorum zorlaştırsın diye değil. Benim akıllı telefon kullanmamda ki amaç tamamen işimi görsün diye hava atayım diye değil.

    Not:Yukarıda ki gif temsilidir elemanın çektiği derdi anlatmak için kullanılmıştır. Bir akıllı çıkıp da bu ayfon eski model ama.. bla bla falan demesin sonra







  • İphone telefon değil hapisanedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim canın sıkılıyorsa git ekşiye veya blog falan aç orada yazarsın burada tutmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.