Şimdi Ara

bu aux nedir yahu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arabadan anlayan arkadaşlarım, benim arabam yeni corolla ve 2 yıldır kullanıyorum bu aralar biraz değişiklikler yapayım dedim ilk basda hız sabitliyici taktırayım dedim içimde patladı,dizellere takılmıyomus sonra bu ipodumu teyibe bağlıyayım dedım adam bana 300tl gbi bi rakam söledi:( bende biraz araştırdım bu teyıbe aux girişi yap dediler ama anlamadım çok.izmirde oturuyorum bunu nasıl ve nerede yaptırabilirim ,ayrıca bu işlem sonunda nasıl bişey oluyoda ben bu mp3 playerı teyıbe baglıyabılıyorum direksiyondan falan kontrol oluyo mu?



  • hocam bende epey aux çıkışına takılan cihazı araştırdım fakat türkiyede epey pahalı sistem...sistem dediğimde küçük bir alet benim yakın arkadaşım honda city sine taktırdı elif tuningte 280 lira ya...oda iyi takamadılar soketi 2-3 kere gitti geldi falan...neyse cihazı teybinizin aux çıkışınıza takıyorsunuz ve bu cihaza usb flash diskinizden 9000in üzerinde mp3 atabiliyorsunuz. cihaz dışarıda 95-100$..
    türkiyeden buldum :http://www.sahibinden.com/dijital_cd_changer_99lu_cd_degistirici_mp3_wma_calar_-79WQQaXQQ14143474WQQpXQQdisplayitem

    http://www.pie.net/pie_store/shopdisplayproducts.asp?id=41&cat=Toyota

    http://www.globalsources.com/gsol/I/Car-CD/p/sm/1017441427.htm
  • tuh ya olucak iş değil, bu arabayada bişey taktırmak nekadar zor. peki fm trans'lar nasıl işlevlimi deneyen var mı?ses çıkışı güzel mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefakucuk

    tuh ya olucak iş değil, bu arabayada bişey taktırmak nekadar zor. peki fm trans'lar nasıl işlevlimi deneyen var mı?ses çıkışı güzel mi?

    Berbat, sakın deneme. En ucuz ve kaliteli çözüm kaset adapörü
  • eski doğanımda ne güzel vardı kaset ama bunlarda sadece cd player var, cd yapmakda bi yerden sonra sıkıyo. off darlandım haaa :)
  • FM transmitterla uğraşmaktansa rewritable cd alıp istediğiniz mp3'leri kaydetmek daha kolay değil mi?

    Aracın orjinal I-pod bağlantı kiti ile direksiyondan I-pod'a komuta edebiliyorsunuz, böylece ne kablolardan dolayı görüntü kirliliği oluyor ne de müzik değiştirirken dikkat dağılıyor. Yine de bence gerek yok, en güzeli cd'ye mp3 kopyalamak.
  • geçenlerde o pod bağlantı kitini sordum servisde 300lü bişey söledi fiyatına ,bi an yanında ipod da verıyo sandım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahan35

    FM transmitterla uğraşmaktansa rewritable cd alıp istediğiniz mp3'leri kaydetmek daha kolay değil mi?

    Aracın orjinal I-pod bağlantı kiti ile direksiyondan I-pod'a komuta edebiliyorsunuz, böylece ne kablolardan dolayı görüntü kirliliği oluyor ne de müzik değiştirirken dikkat dağılıyor. Yine de bence gerek yok, en güzeli cd'ye mp3 kopyalamak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.