Şimdi Ara

bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 20000 tl bütçem var aslında hundai getz 1.5 vgt düşünüyorum ama bu araba dikkatimi çekti tecrübeli arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum.
    dediğim gibi 20 bin bütçyle alınabilecek araç tavsiyesi de bekliyorum. teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2006-98.000-km-de-cok-temiz-dizel-corsa-ful-paket-129199683/detay

• Getz'dense bu araba kesinlikle tercih edilesi,boya değişen yoksa araç bakımlıysa fiyat çok güzel hemen ara niyetliyse kaparlar memleketimde piyasa yüksektir ucuza temiz araba bulan kaçırmaz.Getz'in tek avantajı VGT için performansı olur o da çok mühim değil bu da yeterince performanslı.Bu arada araba 90'lık mı çok nadirdir bunlarda 90'lık.
  • fiyat çok iyi. ama ben kafadan km ile oynanmış diyorum..

ayrıca araç çok parlıyor. çok dikkat edilmeli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkür ederim konuştum sahibiyle. söylediğine göre sağ çamurlukta boya var bunun dışında tavanda güneşten dolayı kısmen renk atması olmuş ama boyatmamış...açıkçası konuşmalar pek benim de içime sinmedi yani fiyat çok uygun geldi. adama görmek istediğimi söyledim ama şu an ankaradayım falan dedi. söylediklerim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflar bana ait dedi ama bilmiyorum şüphe oluştu yine.

getz dışında başka alternatifler sunabilir misiniz? açıkçası 1aydır aradığım istediğim bir araba bulamadım ege bölgesinde
  • çok zor bir şey bu araç alma işi...şimdilik sadece araç sahibi ile sözlü konuştuk. daha sorgulama falan yapmadım km orijinal değilse anlamak için de ne yapacaz bunu da bilmiyorum ki. yan, servis kayıtlarından anlaşılır diyorum da yani dürüst olsa da herkes boş yere uğraşmasak

Orijinalden alıntı: takkel

cevaplar için teşekkür ederim konuştum sahibiyle. söylediğine göre sağ çamurlukta boya var bunun dışında tavanda güneşten dolayı kısmen renk atması olmuş ama boyatmamış...açıkçası konuşmalar pek benim de içime sinmedi yani fiyat çok uygun geldi. adama görmek istediğimi söyledim ama şu an ankaradayım falan dedi. söylediklerim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflar bana ait dedi ama bilmiyorum şüphe oluştu yine.

getz dışında başka alternatifler sunabilir misiniz? açıkçası 1aydır aradığım istediğim bir araba bulamadım ege bölgesinde

fiyatı uygun diyorsund yüksek olsa şüphe olmayacakmıydı

bu araç için 22000 son diyor arabada boya değişen falan yok. orijinal km servis bakımları falan tam.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.