Beyler i20 2018 1.4 Jump 59.000 km 650 bin tl alınır mı? Piyasa zaten kötü paramızı iyi değerlendirmek lazım. Motorunda sorun yok, 6 yıllık olduğundan triger kayışına kontrol lazımmış sadece ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BU ARAÇ ALINIR MI

-
-
kredi veya destekle 0 km alınabilecekse, alınmaz; aksi durumda ve araç otomatikse kesinlikle alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce sürüş testi yap 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabın için sağ ol kankam, şu an o kadar maddiyat yok maalesef. Ama yeni kasaları gerçekten fiyat performans konusunda iyi
Sağ olasın kanka, test sürüşü yaptım anormal bir durum yoktu.
Evet araç otomatik
2019 nu kullandım gitmiyordu otomatik bana öyle geldi belki..turbolu araç avantaj..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.4 MPI motor, performans canavarı değil ama LPG ile sorunsuz çalıştığından halkımız oldukça sevdi bu motoru.
LPG ile 1.000.000 km yapan bir taksici haber olmuştu bu motorla. İşi bilen profesyonel bir sürücü LPG ile kesinlikle bu km. yi yapar.
Performans istiyorsan zaten 1.0 fındık turboya değil en az 1.6 Turbo veya 3000 cc atmoferiklere bakacaksın.
Elite olsa daha iyi olurdu ama bütçe yoksa Jump'ın da gideri var her türlü.
Alınır, LPG ile hem ekonomik hem de sorunsuz binilir. Varsın biraz ağır kanlı olsun. Devir hesap devri sonuçta.
-
Sağ olun, saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X