Şimdi Ara

Bu araba pert olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımın ilk büyük kazasını bugün yaptım. Hala şok içindeyim. Çift şeritli bir yolda 80 ile giderken karşı şeritten gelen bir minibüs sağa dönmek için önüme kırdı. Mesafe çok kısa olduğu için frene bassam da araba durmadı ve yandan ona vurdum. İki hava yastığı açıldı. Ön kaporta havaya kalktı parçalandı. İki sorum var. Biri kim suçlu? İkincis bu araba perte çıkar mı?
    Bu araba pert olur mu?
    Bu araba pert olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• airbag açılan kazaların cogunda perte çıkar.Muhtemelen ilk başta düşük teklif ederler bence hemen kabul etmeyin fiyatı.Avukat veya sigortacı tandıgınız varsa bi görüşün detayları hakkında bilgi edinin.
  • Araba kesin pert gecmis olsun

• Geçmiş olsun.
    Karşı şeritten gelen araç sağa dönerse sizinle karşı karşıya gelmez normalde

Sizin sağınıza doğru mu döndü, yani sola mı döndü minibüs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Ağustos 2018; 22:19:43 >
  • Araç pert

Kaza mahalini kroki olarak gösterirseniz daha net konuşulur

• Pert ne ka verirler acep

• Motor geriye doğru gitmiş araç pert %99. Geçmiş olsun.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    En sola döndü...

• Haritadan ekliyorum. Ben 120 nolu sokağın köşesinde kaza yaptım. Minibüs karşıdan geliyordu. Yıldız markette gidecekmiş. Ben onun sola döndüğünü görür görmez frene bastım ve duramayacagimi da anladım aslında.

Bu araba pert olur mu?

• 122 nolu sokak... yanlış yazmışım

• Hala elim kolum titriyor, bir daha araba kullananamam herhalde. Yarın ilk iş servise gideceğim. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Peki pert kararını hemen verirler mi?

• perte çıknaz
    geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun iki kapısına tır sürten Arkadaşımın corsasına airbag açmadığı halde perte ayıralım demişti servis 3 hafta önce sadece 2 kapı değişti başka bişe yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba pert. Ben de ehliyet alisimin ilk haftasi takla atinca bir daha araba suremem diyordum ama sikinti yok. Ilk zamanlar biraz farkli hissediyorsun ama atlatiliyor oyle kendini sartlama baskaaaan.

• Geçmiş olsun. siz pert olmasını istiyor musunuz. Eksper raporu ne şekilde olur bilemeyiz. Fotodan görüldüğü kadarıyla bence pert olmaz ön cam dahi kırılmamış. Air bag açan her araç pert olacak diye bir şey yok. Motorda çok hasar var mı belli olmuyor. Kaporta olarak 2-3 parça değişim var ilk görünen. Aracın 2.el kasko değeri ne? Pert olduğunda size ödenecek para ile aynı koşullarda bir araba alabilecek misiniz, bunu iyi değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 16 Ağustos 2018; 7:2:23 >
  • uzman birisine gösterdim resimleri...aracı kaza yaptıktan sonra yetkili servise çektiyseniz...yüzde 90 pert araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehby -- 16 Ağustos 2018; 8:34:15 >
  • O bölgede hız sınırı 50 olması lazım çok hızlı gidiyormuşsunuz.
    yıldız market
    Yıldız Market
    https://goo.gl/maps/uDeSsqMBakx

• Pert.

• İşin gerçeği, eşim pert olmasını istiyor. Arabanın değeri azaldı diye. Exper ile görüştüm. Karşı tarafın kusurlu olduğunu söyledi. Yetkili servis de öyle. 20binin üzerinde masraf çıktı. Pert olma ihtimali çok yüksek dediler. Rayiç bedelinin yüzde otuzundan fazla masraf çıkınca perte çıkarıyorlarmış. Nette baktılar 45bin ile 55bin arasında satılıyor. Ortalaması alınıyormuş 50 bin. Bu fiyata sıfır araba almama imkan yok. Ne alırım onu da bilmiyorum. Önerimiz varsa alabilirim. 2 çocuk olduğu için bu araba zaten küçük geliyordu. Ama maddi durumdan dolayı değiştirmeyi düşünmüyordum. Bu arada herkese iyi bayramlar. Sağlıcakla ve kazasız kalın.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Hadi ya:(((

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.