Şimdi Ara

Bu amfi iş görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar. ads pas 237 marka power mixer'im var:http://www.meteormarket.com/asp/show_stock.asp?product=10136

yaklaşık 400 liraya almıştım 3 sene önce. Amfinin sağ ve sol olmak üzere ikişer, toplamda 4 hoparlör çıkışı var. Subwoofer çıkışı yok. Evde kaliteli müzik dinleyebileceğim bir sistem oluşturmak istiyorum. Bu amfi iş görür mü? Aklımda 2 tane wharfedale 9.2 almak var. nasıl bir sonuç elde ederim? subwoofer şart mıdır? ve subwoofer bağlanır mı bu amfiye? yardımlarınızı bekliyorum

• Subwoofer sağdece temiz bir bas almak için gereklidir. Bu anfide 10band eq olduğu için bası istediğin gibi ayarlıyabilrsin. Bu anfiye teorik 2 adet 20cm woofer ile mdf kabin yapıp, 2 yollu filtre ile 10cm mid hoparlor daha iyi olur. Pek anlamam ama baktığım kadarı ile 13cm fakat kaliteli olan waharfedale speakerler bass olarak seni tatmin etmeyebilir. Arıca anfinin subwoofer çıkışı olmayabilir, anfinin rec veya lineout çıkışlarından wooferanfini besleyebilirsin. Ben anfisiz wooferri bu anfide kullanıcam dersen, 2yollu filtre alıp, filtreyi anfiye, filtrenin bass çıkışını woofıra (normal 30cm 150W,en ucuzları işte 90TL olanlar) , midtiz çıkışını ise tweeterli normal bir kabine bağlayabilirsin. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Şubat 2012; 21:26:32 >
  • Hocam ads pas 237 amfi kullandınızmı hala duruyormu bende var artı universal marka 30p500 kabin hoparlör var 2 tane daha hiç kullanmadım sizce nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.