Bildirim
Bu adaptör işime yarar mı? (SSLİ)
Kron TX 100-28 Jant Trekking Bisiklet - 20 Kadro - 21 Vites - M.DISC - Mat Siyah-Gri/Turuncu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu adaptör fise takıldığında size 16v dc gerilim sağlar. Pc fanları genelde 12v ile çalışır yani bu adaptör fazla gelir.
Ac şehir hattı gerilimidir. Duvardaki piriz ac gerilimdir.
Ancak pc, tv gibi cihazlar dc gerilimle çalışırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dm attim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
7812 kullanarak maksimum 1.5A ya kadar 12v fanları kullanabilirsiniz. Ya da direk beş liraya 12v 1A adaptörde alabilirsiniz. Bahsettiğim regülatörde elli kuruş civarı.
Hocam 78xx serisi regülatörler 0.8 amperden sonra voltaj düşürmek yerine soba , ısıtıcı vazifesi görmeye başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF
7812 kullanarak maksimum 1.5A ya kadar 12v fanları kullanabilirsiniz. Ya da direk beş liraya 12v 1A adaptörde alabilirsiniz. Bahsettiğim regülatörde elli kuruş civarı.
Ben kışın öyle ısınıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem voltajı regüle ediyor hem ısıtıyor evi. Daha ne istiyorsunuz
12v 1A veya 500ma bir adaptör alarak fanlarınızı beslemeniz gerekir. Başka yolu yok maalesef. -
Usb fan vantilatör al, arkana yaslan,,,
fanın arkasınada iki tane 05 lik dolapta soğumuş su koy,, ohhhh , misss ,,, ılık ılık eser
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X