Şimdi Ara

Bu adamlar böyle 150 milyon falan hibe falan he mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ciddi ciddi bu adamlar bu 150 milyon u böyle kulübe vericez diyorlar falan. Nasıl oluyor bu? Ben bu adamları 51 ekran tüplü televizyonda izliyorum ya. Yani 150 milyon lira bir insan böyle karşılıksız bir yere veriyor. Önce dedim eski parayla diyor heralde beynim karıştı rakamı duyunca sonra eski para olma ihtimali bir an böyle sıfır çarptım tansiyonum düşüyodu. Sonra normale döndüm yeni paraya çevirdim hemen. Aynı bıraktım. Abi nasıl bir para var bu adamlarda? Bu adamlar nasıl ya böyle. bak 1.5 milyon lira değil 15 milyon lira değil 150 milyon lira. Bakın bir insan bu paraya sahip olabilir de bunu hibe ediyor dikkat edin. 200 yete alacak var arkadaştan istemiyorum kaç gündür. isteyesim yok. alsın o da onun olsun.



  • Hocam o başlık ne öyle bi an Aziz Yıldırım üye olup açtı sandım konuyu Olabilir hocam hem sevdalısı olduğu hem de başında olduğu bir kuruma böyle bir hibe verebilir. Bunu gayet düzgün bir şekilde kullanır hem Fenerbahçe'mizin adını hem kendi adını dünyaya duyurur kendi de kazanır kulüp de kazanır.

    150 milyonu eski para sanman baya komik olmuş Büyük Başkan Ali Koç'tan kulübümüze taaam 150 liraaaa




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    Hocam o başlık ne öyle bi an Aziz Yıldırım üye olup açtı sandım konuyu Olabilir hocam hem sevdalısı olduğu hem de başında olduğu bir kuruma böyle bir hibe verebilir. Bunu gayet düzgün bir şekilde kullanır hem Fenerbahçe'mizin adını hem kendi adını dünyaya duyurur kendi de kazanır kulüp de kazanır.

    150 milyonu eski para sanman baya komik olmuş Büyük Başkan Ali Koç'tan kulübümüze taaam 150 liraaaa
    çok büyük para dostum ya. 150 milyon lira. bak bunu kazanmayı bırak hazır gelse hayatımızın sonuna kadar sayamıcamız bir para bu. Bu nasıl bir para ya. Hibe diyorlar bi de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samplus

    çok büyük para dostum ya. 150 milyon lira. bak bunu kazanmayı bırak hazır gelse hayatımızın sonuna kadar sayamıcamız bir para bu. Bu nasıl bir para ya. Hibe diyorlar bi de.

    Alıntıları Göster
    Bu tabi ki herkes için muazzam büyük bir para ama bize büyük olduğu kadar şirketler holdingler yöneten adamlar için büyük değil. Dediğim gibi başkanımız başında kendisinin olduğu bir oluşum olan kulübümüze bu parayı aktarıp doğru kullanarak hem kulübe hem kendine daha da fazlasını da kazandırabilir.

    Kulübe hibe veren cebinden para harcayan çok yönetici var dünyada. Bu adamlar milyar dolarlık ciroları yönetiyorlar ekonomiden bizden çok çok daha iyi anlıyorlar. Bu sadece bir hibe değil bir yatırım da aynı zamanda.

    Hatta şöyle diyeyim sana. Aziz'in 150 milyon hibe edebildiği bir yerde Ali Koç'a koymaz bile o para diye düşünüyorum.




  • 150 milyon € hibe edeceğini sanmıyorum. Ayrıca para hibe edilecekse kendi sahip olduğu paradan vereceğini söyledi. Yani koç şirketlerinden para akışı olmayacak. Sponsor + kongrede elini cebine atacaklarla birlikte 150€ olur mu bilemiyorum. Benim için birilerinin kulübe para hibe etmeside önemli değil. Başkanlık süresince zarar etmeyi engelleyip kar edilmesini sağlarsa büyük iş yapmış olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 150 değil ki 50 deniliyor ?

    150 çok uçurum olur

    ha ama sponsorluklar falan ayrıca yapacaklar . Kendi cebinden vereceği 50 milyonu da eklersek o zaman 150 milyon euroyu bulabilir.

    adam türkiyenin en zengininden o vermesin de kim versin
  • o paranın büyük kısmı sponsorluk anlaşmaları olacak
  • hiç sanmıyorum hibe edileceğini. sadece bankalara teminat ve kısa vadede nakit akışını kolaylaştırmak için kullanılacaktır. kaldı ki van persie, krasiç gibi sıfır verim alınacak oyunculara heba edilecekse bu paralar hiç hibe vb edilmesinde.
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    50 m dolar hibe edecek Ali Koç.
  • 6 senelik süreçte 300 400 arası bir girdi sağlanacak kulübe tabiki şak diye 150 milyon vermeyecek ama vermesi için bir engel yok.
  • Hibe etmesin arkadaşlar kulübü kendi kendini idare eder hale getirsin yeter. Hibelerle nereye kadar gidebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ister istemez hepimizin hayatları belli ekonomik sınırlar içinde, hal böyle olunca fikirlerimizde belli sınırlarda takılıyor :) Fakat bu adamların zenginliği hafife alınacak seviyelerde değil, birde karşılığında kazandığı itibar kaybetmediği karizma düşünülünce devede kulak kalıyor.
  • Zenginler para saçarak değil, Her yerden para toplayarak zengin olurlar. Kaz gelmeyecek bir yere tavuk vermezler. Bir şey verilecekse de 3 yıllık süreç içerisinde bir şekilde o parasını alır. Yapacağı iş kasa kolaylığından öte de çok gitmez. Ama firmların sponsorluk harcamalarını fb ye kanalize ederki fenerbahçe için bu da yeterli olur
  • Eğer kulüp sayesinde 151 milyon tl gelirse verirler gittiklerinde de borç derler

    Kulüp başkanı olduğunu düşün protokolda bakan milletvekili ağırlıyorsun Cumhurbaşkanı agırlıyorsun valiyle belediye başkanıyla sürekli kontak halindesin medyatiksin

    Bir sürü işini bir rica ile yoluna koyabilirsin.

    Yine örnek bugün bir memur Aziz Yıldırım’ın şirketini vergi incelemesi yapabilirler mi?yukardan talimat gelmedikçe kimse yapamaz çünkü adam devletin her kademesini tanıyor.

    Bugün adamın işini biri yokuşa sürebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 6 Haziran 2018; 11:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koc zaten suana kadar 50 60 milyon dolarlik reklam yapti . Bunun 2 donem yani 6 sene surdugunu dusunursen o parayi gayet hibe eder. Niye mi her gazetede her tvde hergun ismi gundeme gelecek ve reklamini yapacak. Turkiyedeki tum medya mecrasinda 2 donem boyunca (6 sene herhalde) reklam vermeye kalksa eminmin ki daha fazla para harcardi. Ha bide bu isin şl. Boyutu var. Yani dunya capinda ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 bin kenarda paran olsa fb başkanı seçilmen halinde 15 binini kulübe devretmezmisin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawkerx

    75 bin kenarda paran olsa fb başkanı seçilmen halinde 15 binini kulübe devretmezmisin ?
    işte tamda anlatmak istediğim bu. nasıl bir para bu
  • milletten çaldıkları paraların yanında devede kulak. bakın bizim ünal aysala. elektrik ayagına ülkeyi hortumlamıştır. 80 milyonu soymuştur. buna musade edilmiştir. ali koç iyidir eyw ama faiz yiyen bi şahsiyet olduğu gerçeğini unutmayın bu yüzden hiç bir haramla zengin olan zengine yüz vermeyin. elbet ben gs li olarak ali koçu destekledim. ama aziz yıldırım banka sahibi değil istese olurdu bence aziz müslüman ALLAHTAN korkuyor. adam gibi adamdı
  • para parayı çeker lafını hiç duymadınız herhalde. Oraya 150 milyon dolar yatıracaksa emin ol daha fazlasını kazanacak ayrıca şöyle bir şey var hobisine yatırıyo sonuçta parayı.
  • koç holding bu arada 33.3 milyar dolarmış :)

    degeri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.