Şimdi Ara

Bu Adamı Atmış mıydım hatırlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir sefer daha atayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Software Engineer
  • Dedikleri bazı şeyler linkedln açısından mantıklı olabilir, işte yapmacık olmamak kariyerindeki küçük adımları da paylaşmak vs (gerçi bazıları da çıkmış sertifikasını paylaşana laf ediyor ben senin sertifikanı görmek zorunda mıyım diye, ilgilenmiyorum de geç kardeşim biz sana mı kanalize olacaz o kadar mantıksız içerik varken bu mu sorun?).

Ama ben bu iş teklifi alma kavramına inanmıyorum artık, 3 senedir sürekli söyleniyor işte "gpa iyi olsun yarışmalara katıl topluluklara katıl sana daha okul bitmeden teklif gelecek." "linkedln profilin sağlam olsun teklif gelecek". Tamam dedik kastık o kadar şu an elde var sıfır. Linkedlnden zaten uygun bir ilan bulmak falan aşırı zor, gpa bakmıyorlar sözü Ankara için kesinlikle doğru değil. Onun dışında belki sektördeki bu gitgellerin de etkisi vardır ama nedense hala daha ne kendimde ne de çevremde iş teklif edilen görmedim bile.

• Hala şunlara inanan var mı? Yıl 2025. Tr şartlarında iyi iş ya da staj bulmak istiyorsan iki şey lazım: 1)Sağlam torpilin varsa fırsatlar önüne gelir. 2) Sağlam CV'n varsa gene iyi fırsatlar olur ama bu fırsatlar ayağına gelmez kovalaman gerekir. Bitti bu kadar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.