Şimdi Ara

Bu adamdaki gururu hiç kimse yaşayamadı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Wroughton Craig

quote:

Orijinalden alıntı: BengiDönüş

Attila , İskender , Timur , Fatih , Napolyon ,Cengiz Han diye uzar gider

Ya bırak bu işleri.
    Ben istemez miyim Atalarımın daha ön planda olmasını?
    Ama eğri oturup düz konuşalım. Bu adam gibi kimse olamadı.
    Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u aldıysa, bu adam tüm Avrupayı ve Sovyetlerin yarısını aldı.

İskenderde bilinen dünyanın 3 te birini fethetti.
    Roma imparatoru sezar avrupanın neredeyse tamamını şu an rusya olarak bildiğimiz yeri ve anadoluyu fethetti
    Cengizhan Asyanın yarısını fethetti

• saçmalıyorlar bakma . bende hitleri sevmiyorum amma velakin başarısına hayranım bende. çok hayal perest çok idealist ,fikirlerim uyuşmasa da çabası hoşuma gidiyor.
    onun gibi bi lider görmedim ben henüz.
  • Avrupalılar tarafından Tanrı'nın Kırbacı olarak anılan Attila'yı bu kadar küçümsemek...

Edit:Bence Hitler çok efsane(yönetme bakımından) bir liderdir ama bu demek değilki sadece o vardı dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 14 Ocak 2015; 1:01:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol yenilip kafasına sıkarken çok gurur duymuştur lol
  • bu gurur ayni zamanda da onun sonunu hazirlamisti.SS generallerine kulak asip rusyaya danaya girer gibi dalmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 14 Ocak 2015; 1:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DocVicodin

Adolf hitler degilde şöyle yaninda 39 kisiyle Çin imparatorluğuna kafa tutan Kürşat demek isterim. Basarisiz oldu tamam ama olsun niyetler amelden üstündür.
    quote:

Orijinalden alynty: DocVicodin

Adolf hitler degilde ?öyle yaninda 39 kisiyle Çin imparatorlu?una kafa tutan Kür?at demek isterim. Basarisiz oldu tamam ama olsun niyetler amelden üstündür.

Bu konudaki en güzel cevap.

Ayrıca başarısız falan olduğunu düşünmüyorum.O ve onun gibi Türk kahramanları tarihimizde büyük yer tutup bizlere de ilham olmuştur/oluyor/olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 14 Ocak 2015; 1:55:29 >

• Hepsinin büyük komutanları ve yüzbinlerce kişilik ordusu, güçlü silahları vardı.

Ama Atatürk'ün ne ordusu, ne cephanesi, ne gücü... Hiç bir şeyi yoktu. Belki dünyanın yarısı alamadı, fetihler yapamadı ama bir ırkı, bir ülke, bir milleti kurtardı. Savaştığı ülkelerin liderlerinin bile saygı duyduğu tek önderdir Atatürk. Bu yüzden benim tercih Atatürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reichstag'a Sovyet Bayrağı diken Sovyet askerindeki gurur senin bahsettiğin gururu ezer geçer.

• quote:

quote:

Ya bırak bu işleri.
    Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u aldıysa, bu adam tüm Avrupayı ve Sovyetlerin yarısını aldı.

Asya Hun Devleti Kağanı Çinlileri dize getiren Çin seddi yapilsa bile engel olunulmayan METEHAN ne güne duruyo la

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Osmanly 600 yyldyr Dünyaya diz çöktürmü?tür

Buna hala inanan var mı ? Osmanlı Kanuni'den sonra duraklama devrine geçti buda yaklaşık 250 yıl yapıyor.

Bu arada Avusturyalılar'ın ırkı Alman'dır yani Hitler'de Alman'dır.
  • quote:

quote:

Ya bırak bu işleri.

Atilla avrupa ırklarını degistirdi korkularindan 20. Yuzyilda yasasaydi gorurduk hitleri

• İkinci dünya savaşını merak edip öğrenmiş liselinin ibretlik tatmin çabaları vol. 4273746372

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Osmanly 600 yyldyr Dünyaya diz çöktürmü?tür

Buna hala inanan var mı ? Osmanlı Kanuni'den sonra duraklama devrine geçti buda yaklaşık 250 yıl yapıyor.

Bu arada Avusturyalılar'ın ırkı Alman'dır yani Hitler'de Alman'dır.

Osmanlı 200 yıl dünyada süper güç idi. 600 yıl boyunca yıkılmadan devam etmesi de gurur verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 14 Ocak 2015; 10:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

Bu adamdaki gururu hiç kimse yaşayamadı!

Olm ne adamsınız ya :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.