Şimdi Ara

Bu adam tam akp'yi temsil ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cahillik propagandası yapan bu adam tam akp'yi temsil ediyor bence. Pişkin, pişkin oturuyor lafı dolandırıp duruyor. Gerçekten 1.30 saat boyunca hiç mantıklı bir şey demedi. Aynı lafı dolandırıp duruyor.

Elbisesi filan da şekil, tam takır giyilmiş. Para var, büyük ihtimalle torpille prof. olmuş, hiç bir şeyi tam olarak anlamayarak öyle böyle yaşayan insanlar bunlar. Karşısındaki ise Aziz Nesin'in oğlu. İyi dayandı bence, ben olsam sinirlenip kalkardım bu pişkinliğin karşısında.

Bir akrabam; benim karşıdakini etkilemek için güzel kıyafetlere ihtiyacım yok derdi. Babam da dolandırıcı olcaksan ilk ihtiyacın olan güzel takım elbise derdi. O geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 24 Mart 2016; 18:32:56 >

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Özgeçmişini bulamıyorum bu arada. Kendi adına site açmış (), şu an kapalı durumda. Bağlı olduğu üniversitenin de sitesinde özgeçmişi olması gerekirker, ben bulamadım.

Sınavları ezberleyip geçip, torpille kadroya giren sonra da masa başı makalelerle prof. olan tiplerden büyük ihtimalle.

Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Bir bilim adamının sağduyusuna güvenmezsin Fenaaaa Fenaaa laflar

Adam takmış tape tape 1.30 saat Sadece Ali nesin olsa izlerim de abi karşıdaki adam konuştukça kapatasım geliyor izleyemeyeceğim .

Yine de ben kendisini tebrik ediyorum istifa ettiği için helal olsun o kesimde nadir bulunan özellik.

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bir bilim adamının sağduyusuna güvenmezsin Fenaaaa Fenaaa laflar

Adam takmış tape tape 1.30 saat Sadece Ali nesin olsa izlerim de abi karşıdaki adam konuştukça kapatasım geliyor izleyemeyeceğim .

Yine de ben kendisini tebrik ediyorum istifa ettiği için helal olsun o kesimde nadir bulunan özellik.
    quote:

Orijinalden alynty: TheCaliph_

Bir bilim adamynyn sa?duyusuna güvenmezsin Fenaaaa Fenaaa laflar

Adam takmy? tape tape 1.30 saat Sadece Ali nesin olsa izlerim de abi kar?ydaki adam konu?tukça kapatasym geliyor izleyemeyece?im .

Yine de ben kendisini tebrik ediyorum istifa etti?i için helal olsun o kesimde nadir bulunan özellik.

Büyük ihtimalle rektör zorladi istifaya. Özel bir üniversite bu, sosyal medyada da bu adam yüzünden çok kötü laflar yazmışlar. Eğitime karşı da bir eğitim yuvası pek güzel görünmediği için, para gitmesin diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 24 Mart 2016; 18:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alynty: TheCaliph_

Bir bilim adamynyn sa?duyusuna güvenmezsin Fenaaaa Fenaaa laflar

Adam takmy? tape tape 1.30 saat Sadece Ali nesin olsa izlerim de abi kar?ydaki adam konu?tukça kapatasym geliyor izleyemeyece?im .

Yine de ben kendisini tebrik ediyorum istifa etti?i için helal olsun o kesimde nadir bulunan özellik.

Büyük ihtimalle rektör zorladi istifaya. Özel bir üniversite bu, sosyal medyada da bu adam yüzünden çok kötü laflar yazmışlar. Eğitime karşı da bir eğitim yuvası pek güzel görünmediği için, para gitmesin diye...

Kılıçdaroğlu'da güzel laf sokmuştu bu adama . Abi madem okumuşlara karşısın o zaman bir insanın okuduğu yerden para kazanıyorsun

Madem adamsın dürüstsün üniversiteden kazandığının yarısını geri versin .

• Bence, Akp bu adamı temsil ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam kısca şunu demiş cahil insanların çoğu beyni ideolojiyle yıkanmaz tamamen saf insani duygularla karar verir kısmen doğruda demiş...ama söyleyiş biçimi hatalı tabi....hatta bir amerikan başkanında bir sözüydü baba bushdu sanırsam bana okumuş rahatı yerinde olan insanlar oy vermez daha çok okumamış işçi köylü kısmından oy alıyorum demişti...popsu rahatta çok kültürlü çok kazanan insanlar genelde ideolojik kısımından oy veriyor.... şöyle rahat yaşıyan aşırı kültürlü insanların coğu chp li ama kendilerine sor chp ye neden oy atıyorsun diye sorsalar kendileride bilmez (işte zengin elit külütrlü partisi diye benim grubum sınıfım ondan)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2016; 18:44:33 >

Orijinalden alıntı: kerimcem

adam kısca şunu demiş cahil insanların çoğu beyni ideolojiyle yıkanmaz tamamen saf insani duygularla karar verir kısmen doğruda demiş...ama söyleyiş biçimi hatalı tabi....hatta bir amerikan başkanında bir sözüydü baba bushdu sanırsam bana okumuş rahatı yerinde olan insanlar oy vermez daha çok okumamış işçi köylü kısmından oy alıyorum demişti...popsu rahatta çok kültürlü çok kazanan insanlar genelde ideolojik kısımından oy veriyor....

Birader kendi yazdığından sonuç çıkaramıyorsun daha

Bilgisiz birinden oy toplamak çok daha kolay . Kendi ağzınla söylemişsin zaten . Örnek veriyorum :

%70 verimle çalışan bir içten yanmalı motor yaptık dersen cahilden oy alabilir misin ? Peki ya Fizik bilen bir hocadan oy alabilir misin ?

Hangisinden daha kolay oy alırsın ? Her şeyi buna indirgeyemeyiz ama cahili kandırmak kolaydır .

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    chp ye oy atan elit ve kültürlüler içten yanmalı motor takip ediyor zaten haklısın genelde tv bile açmazlar oy atış nedenlerinin tek nedeni moda akım....cahil adam kanmıyor cebine girene çıkana bakıyor hangi partide coluğumun cocuğumun karnını daha rahat doyuyorum daha mutluyum diye ona bakıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2016; 18:50:31 >

chp ye oy atan elit ve kültürlüler içten yanmalı motor takip ediyor zaten haklısın genelde tv bile açmazlar oy atış nedenlerinin tek nedeni moda akım....cahil adam kanmıyor cebine girene çıkana bakıyor hangi partide coluğumun cocuğumun karnını daha rahat doyuyorum daha mutluyum diye ona bakıyor..

Chp ne alaka şimdi ? Her fizikle ilgilenen CHP li mi ?

Neyse sen ofistekilerin dedikosunu yap açacağın konu var mı ? Birilerini dinledin mi bugün ? Cehape Akape için ne diyorlar çok merak ettik hadi dedikodu konularını açsana bugün .

hayır zaten chp ye de oy atan kültürsüz insan var akp yede ama cahiller akp ye atıyor gibisinden konu açılmış oyle bişey yok zaten adam şunu demek istemiş cahiller daha saf insani nedenlerden seçim yapıyor....kültürülüler zenginler narsistler ideoloji.yani cahillerin verdiği karar daha doğru olur diyor......diğerleri saplantılı yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2016; 18:57:09 >

hayır zaten chp ye de oy atan kültürsüz insan var akp yede ama cahiller akp ye atıyor gibisinden konu açılmış oyle bişey yok zaten adam şunu demek istemiş cahiller daha saf insani nedenlerden seçim yapıyor....kültürülüler zenginler narsistler ideoloji.yani cahillerin verdiği karar daha doğru olur diyor......diğerleri saplantılı yani..

Boş yapacaksan sağdan ilerlersen sevinirim .

Cahiller mi insani nedenden seçim yapıyor ? Yav tamam kardeşim cahiller temiz Akp liler 10 numara tmm . Keşke herkes cahil olsa da çok gelişebilsek .

Neyse daha alıntılamazsan sevinirim dedikodu yapanları pek sevmiyorum kusura bakma.

oyle bişeymi yazdım ben

Cahil adam cebine anında giren miktara bakıyor örneğin bir altın veriyorlar oy veriyor. Aslında sol bir partiye verse, taşeron işçilik kalkar, işçi hakları ilerler, sendikalar artar, işçi sınıfı daha fazla para kazanır. İşte sıkıntı burda, zaten ileriyi düşünebilse, cebini daha fazla düşünebilir.

• quote:

adam kısca şunu demiş cahil insanların çoğu beyni ideolojiyle yıkanmaz tamamen saf insani duygularla karar verir kısmen doğruda demiş...ama söyleyiş biçimi hatalı tabi....hatta bir amerikan başkanında bir sözüydü baba bushdu sanırsam bana okumuş rahatı yerinde olan insanlar oy vermez daha çok okumamış işçi köylü kısmından oy alıyorum demişti...popsu rahatta çok kültürlü çok kazanan insanlar genelde ideolojik kısımından oy veriyor.... şöyle rahat yaşıyan aşırı kültürlü insanların coğu chp li ama kendilerine sor chp ye neden oy atıyorsun diye sorsalar kendileride bilmez (işte zengin elit külütrlü partisi diye benim grubum sınıfım ondan)...

Troll bile degilsin. Sirf insanlar sana cevap yazsinlar da, kendini onemli sahsiyet zannetmen adina yaptigin mide bulandirici sacma, tutarsiz yorumlardan biktim.

Block

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    çok üzüldüm mide bulandırıcı değil adam insanlar cahil cüleyha olsun kalsın demiyor siz oyle çeviriyosunuz gıcıklığına anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz saplantılısınız ondan cahil insanların seçimi daha saf temiz anlamında kullanmış ama anlayana....yani aşırı kültürlü kendini beğenmiş narsist elit tipler ideolojik seçim yapıyor anlamında kullanmış.....halk cahil olmalı kalmalı diye bir laf yok orda hani saplantı dedim ya tam size uyuyor işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Mart 2016; 20:25:39 >

izledigim kisimdaki tek ofsayt sey buydu.

Orijinalden alıntı: fizisyen

bi kısmını izledim dun aksamdi.. 2 tarafta, izledigim bolumde gayet mantikli konusuyordu.
    hatta adam sordu, akademisyen ulkesine hizmet edermi dedi, syn nesin, hayır dedi. kendine calisir dedi.

izledigim kisimdaki tek ofsayt sey buydu.

En basitinden mesela diyor ki avrupadaki insanlar kurallara çok uyuyorlar, okudukları için. Bunu garip bir şey olarak görüyor adam, yadırgıyor ki zaten bu durum da çok garip neyse. Sonra diyor ki okumuş adamlar trafik kurallarına çok uymuyorlar. Yani gördüğün gibi birbiriyle çelişen şeyler. Bunlardan bir ton var videoda, izlersen görürsün.

• Zaten CHP ye oy veren adamda çok iyi işler yaptığı için veriyor. Çok akillilarya ondan. Bakınız İzmir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
    Warren Buffet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.