Şimdi Ara

bu 2 arabayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem çok yok maalesef 100 bin lira. şuan istanbuldayım, 3 ay istanbulda kullanıp memlekete burdura dönücem. bu arabalar iş görür mü? tutulmayan araba tecrübem var.

• Bence Daewoo al.

Kia Capital e yazdıkları yapılan masraflar 20-30k araç zaten 90k motorda 40-50k masraf var tahmini bu masrafı yapsan da o araç 100k dan fazla para ödenecek bir araç olmayacak. Yapılan masraf boşa gidiyor.

Çok kaybın olmaz diye düşünüyorum. Yürür halde olduğu sürece 90 a alırsın 70 e satarsın vs motoru düzgün çalışsın yeter...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

hocam yağ yakma diyor sadece başka masrafı yok gibi duruyor dıştan. yağ ekleye ekleye devam etsem olur mu ki? 3 ay beni çıkarsın yeter sonra gene satarım.

• Şahin alın bunlarla uğraşmayın,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dediği gibiyse araca zaten masraf yapılmış ama adam edilememiş. Motor ustasından rektefe için fiyat almadan ilan koymaz bu adam diye düşünüyorum lpg ile de uğraşmış, şanzımanla da, motorla da uğraşmış triger vs illaki yağ meselesine de baktırmıştır.

3 ay boyunca yağ ekleye ekleye biraz fazla yakarak ve güç kaybı ile kullanabilirsin bu bir ihtimal

Mekanik hasar var ve kullandıkça artacak başka problemler de yaratabilir. Yolda bırakabilir kaçınılmaz bir şekilde motor yaptırmak zorunda kalabilirsin.

Parça usta konusuna girmiyorum bile tecrübem var dediğin için kötü senaryoda yaptırabileceğini varsayıyorum. Bu araba yürür halde olmazsa bir şekilde artık satılmaz da çekme alıp atarsın bir köşeye kalan lastikleri vs satarsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip bi scooter al mis gibi bin boşver bu paraya arabayı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sayın Hemşerim, dediğiniz gibi yağ ekleye ekleye araç binemezsiniz, bu araçları öyle 3 Aydan sonra falan elden çıkartamazsınız. Sana tavsiyem Broadway alman. Bütçe yetişmezse, eski kasa Şahin, Doğan almak çok daha mantıklı olur. Hatta Serçe bile almak mantıklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.