Şimdi Ara

Btwin Rockrider 340 Sahipleri Kulübü EDİT:17 AYLIK KULLANIM NOTUM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
14
Favori
36.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    evet hocam , çevirmeli olanları sevmiyorum fiyatlar yaklaşık o civarda ben n11 den kuponla filan 60 liraya getirdim, geçen hafta elimde bir set daha vardı bunun bir düşük modeli ef41 onuda 50 liraya sattım
    Nerde taktırdınız hocam ?

    @çetinov L kadro
  • kendim taktım hocam bu işlerden anlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    kendim taktım hocam bu işlerden anlarım
    Hocam nasıl takılıyor ? Bazıları telsiz satılıyor alıp takabilir miyiz ki ? Bir anlatım yapsanız çok faydalı olur konuya.
  • teli takmakta basit , biraz meşakatli olan vites ayarı resim çekip elimden geldiğince birşeyler yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bekliyorum inşallah memnun kalırım kolay gelsin sizede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bugün bende turuncu-L beden siparişi verdim en son çocukluğumda klasik bisikletlerden kullanmıştım hem spor olsun hem işe gidip geliyim diye aldım sözde asfalt yollar ancak çok çukurlu olduğu için ve f/p ürünü olduğu tercih ettim ancak döndürmeli vites kolları pek hoşuma gitmedi kelebek vites kolu ve kelebek gidon ile değişim yapmak istiyorum bende yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
  • 340 M kullanıcısıyım. Bu arkadaşa 2.0 dan daha kalın ne lastik takabiliriz.
  • hlkcrtrk kullanıcısına yanıt
    vites kollarını tourney st ef41 kollar ile değiştirebilirsiniz, n11 de gayet uygun fiyata var biraz önce baktım 48 lira civarına , gidonuda 25.4 mm almak zorundasınız gidon boğazına uygun olan genişlik budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊 sürüşe göre gidon kararı verip komple değişikliğe gidicem o zaman :) @kaan0101
  • Bisikletimin ön aktaracısı vitesleri koruyan plastik aksama çok ince bir şekilde sürtüyor vites ayarı tamam eğer aktarıcıyı geri çekersem bu sefer zincire sürter bu konu ile alakalı ne yapabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gün itibari ile bende aranıza katıldım.Ön amörtisör ayarı hakkında bilgisi olan varmı üzerinde 55 gibi bir rakam yazıyor 80 kiloyum bunu kendime göre nasıl ayarlayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leejun

    Gün itibari ile bende aranıza katıldım.Ön amörtisör ayarı hakkında bilgisi olan varmı üzerinde 55 gibi bir rakam yazıyor 80 kiloyum bunu kendime göre nasıl ayarlayabilirim.
    Sayilarda 80 var mi bilmiyorim,75 vardi ondan eminim.Bizim eski modellerde ekran gosteriyor kacta oldugunuda son surumlerde kaldirdilar galiba o ozelligi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-530502C9F

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozkulhifi

    Arkadaslar Bende Almanya dan yaklasık 2 ay önce aldım jantlar teker ve frenleri degiştirsem daha iyi olur mu engebe için çünkü çok yüklenmedim korkudan ama yinede 30-40 cm yükseklikten rahat bir şekilde zıpladım bir sorum yaşamadım

    Hocam avrupada bisikletler cidden ucuz buraya kiyasla keske paranizi biriktirip ust segment bir sey alsaydiniz.Bir de atlamaktan vs bahsediyorsunuz guzel bir cift suspansiyon downhill bisikleti alabilirsiniz bence bu bisiklete masraf yapmak yerine.Mesela artik rr340 bana arazide yetmiyor,keyif icin surersem baska tin tin saga sola gidecekseniz guzel bisiklet ama olayi kavradigim icin yetersiz gelmeye basladi.

    Alıntıları Göster
    konuyu gördüm de yazmak istedim r340 almistim ya 1,5 ay civari pedali kirildi iade aldilar üstüne 540 aldim onu da iade ettim 560 almak istedim o parayi verecegime focus cube vs bakarim dedim sonra kafam iyice downhill de kaldi ama o da yolda performans ver miyor diye diye diye hala kendime bisiklet bakiyorum en son MTB hardtail de karar kildim orta kalite bir sey bakiyorum su an

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam konuyu hortlatıyor olabilirim ama aklımda bir soru var. Düzgünce bisiklet sürmeye ve MTB'ye yeni başlıyorum RR340 almayı düşünüyorum. Boyum 1.80 90 kiloyum sizce hangi bedeni almam uygun olur? Ben L düşünüyorum ama tam emin olamadım bu yüzden fikirlerinizi almak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sayılır kilo/boy(90/1.84) oranımız, L beden kullanıyorum ben.
    Ama kesinlikle ya yeni sele al yada üzerine kılıf al, çok rahatsız ediyor insanı yoksa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 31 Aralık 2018; 12:43:34 >
  • Nerdeyse 3 yil oldu ben bu bisikleti alali sorsaniz gecen yaz almis gibiyim.



    Bu bisikletin basina gelmedik sey kalmadi,ama cok tecrube kazandirdi bana.Beraber 10 bin km yi astik,50 ye yakin bisiklet turuna katildik.



    Normal bir bisiklet gibi gelmiyor bana ,bakinca anilarim canlaniyor beraber yaptigimiz yollari hatirliyorum..



    Ormanda giderken gaspa ugramamiza ramak kalmasi gibi



    Suan da arka mili kirik,parca gelsin degistircegim.Bir keresinde de yolds giderken arka aktarici koptu jantin arasina girdi az kalsin takla atiyordum.



    Cevirmeli kollarindan da az cekmedim,simdi 3x7 shimano kol aldim onlari takicam.



    Stabil bir bisiklet olarak dursun,yeter suan icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bisiklet sürmeye başlamak istiyorum boyum 186 ve rr340 fiyatı 1200 lira hâla alinirmi bir de 26 jant küçük görünüyor sizce almalimiyim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jiaosuen

    Hocam bisiklet sürmeye başlamak istiyorum boyum 186 ve rr340 fiyatı 1200 lira hâla alinirmi bir de 26 jant küçük görünüyor sizce almalimiyim ?
    Merhaba hocam,ben bu bisikleti aldigim da 2016 yilinda yani,bisikletin fiyati 649 tl idi ve o donem fiyat performans urunuydu.Bu bisiklet benim ilk bisikletimdi ve bana bu sporu sevdirdi.Eger suanda digerlerine gore fiyat performans olarak iyiyse deneyebilirsin,2.el cok temiz urunleri uygun fiyatlara bulmak mumkun oyle de bir bakin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam 26 jant olduğu için biraz küçük görünüyor bir eksisi olurmu ? Bir de rockrider st100 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde şoför siyah renklisi var. İzmirde. Yarışmadan kazanılan bir ürün. Şoför olarak 1000 TL istiyorum ilgilenen var ise yazabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.