2021'e az bir zaman kalmışken Afrika ülkelerinin gerisine düştüğü Türkiye sabit internet pazarından milyarlarca lirayı alan bu kurum hiçbir işe yaramadığı gibi internetin Türkiye'de gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. |
Topu firmaya atmaktan başka bir işe yaramıyor. |
btk yöneticisi aynı anda türktelekomda çalışırsa olacağı bu |
Universiteler icin YOK ne ise internet alemi icin de BTK o'dur.Ikisi de gereksiz kurumlardir. |
Cidden cami daha hayırlı olur. En azında dua ile bir çaba eder insanlar tam boş beleş oldu bunlar
|
Topu firmaya atmaktan başka bir işe yaramıyor. |
btk yöneticisi aynı anda türktelekomda çalışırsa olacağı bu |
Universiteler icin YOK ne ise internet alemi icin de BTK o'dur.Ikisi de gereksiz kurumlardir. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cami çok daha lüzumsuz olur. keşke hiç cami olmasa ülkede. yazık gügnah harcanan paralara. olmayan şeyler için |
+1 hocam sonuna kadar katılıyorum. Yapılan araştırma sonuçlarını okurken onların utanması gerekirken ben utanıyorum. Yazık ki ne yazık. |
ülkenin %0,1 i nın kullanacagı "seneye" fırlatılacak uydu ıle 56Gb olacakmıs .D |
Zamanında CİMER'e şikayet ettim bunları ama nafile kimi kime şikayet ediyorsun ortada hukuk yok ki. ![]() |
BTK diye bir kurum yok varsa da süs niyetine konulmuş |
BTK diye bir yer veya bir şey yok zaten, sadece diğer devletlerden geri kalmamak adına uydurulmuş bir devlet kurumu. ![]() ![]() |
Kurumun başındakini akp yerleştirmiş seçimi kaybetmedikleri sürece malesef kurumun başındaki'de değişmez |
Merak ediyorum gerçekten söylediklerine kendisi inanıyor mu ? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |