Şimdi Ara

BTCTürk Coinler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Dolar ve Altından çıktım. Coin almak istiyorum. Giriş olarak 5000 TL yatıracağım. Nerden başlamalıyım? Bir rehber, kitap önerileriniz var mı? Bir sepet oluştursam hangi coinler tercih edilmeli?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 10 Nisan 2021; 16:30:50 >



  • Merhaba hocam


    Ben sana binance borsasını öneririm, https://accounts.binance.com/tr/register?ref=R52L8JW5 referansımla kayıt olursan alım satım yaparken hem sen %10 hem ben %10 indirim alıyoruz yani referanslı kayıt olmak her zaman daha iyi linkte yazıyor.


    Başka borsaya bakma bile BTCturk Paribu gibi Türk borsaları sürekli hata veriyor. Binance zaten türkçe gir karıştır anlarsın çözersin önce küçük miktarlarla al sat yap yükselen malı alma asla düşen malı kovala.


    www.coinmarketcap.com bu sitedende tüm coinleri geçmişlerini hangi borsadan satılıyorlar herşeyi görebilirsin. Bir sorunun olursa yardımcı olurum her zaman.





  • Binance ile başla olmadı binance tr ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kripto para alırken neden ben bu coini borsada islem görmeden önce alamadım dememek için sizlerle bir paylaşımda bulunuyorum. Merhaba Mayıs ayında kripto borsalarında işlem görecek olan ve şu anda henüz ön satışları devam eden bir öğrenci coin var. Üstelik bu coinin arkasında Harvard Üniversitesi gibi dünyanın en iyi üniversiteleri var. Erken alan yol alır hesabı sizlere naçizane tavsiyem yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte bir miktar alıp beklemeniz. Ayrıca %5 ekstra coin alabiliyorsunuz vereceğim linkle. Projesi olan bir coin ve dünyanın önemli üniversiteleri ile de destekleneceği belirtiliyor. Bağlantı linki aşağıda var. Btcturk, Binance gibi yerlerden kolaylıkla satın alabilir, mayıs ayında da satış gerçekleştirebilirsiniz. Satın alimda LTC coin seçerseniz komisyon ücreti yok.https://studentcoin.live/?ref=Sxbq8495vr&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ben kukoin kullanıyorum gayet memnunun her 4 işlemden 1 i burada oluyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.