Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi
-
-
hangi günler kadıköyde takılıon
çalışıon mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istedigim gunler farketmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne diyonuz shiba falan yükselir mi. alınmalı mı? neler alınmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 4 Aralık 2023; 15:44:48 >
Hepsi sirayla yukselir big time ve lunc kansizi piyasayi emiyor
Liq olmaya doyamadim bigtime shorttan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2023; 15:35:25 >
çalışıon mu
kız var mı
22 000 den topladılar alttan. şişirdiler. şimdi yine büyük çakacaklar.
sonuçta bu 2 yılda bir yerlerde yine birilerinin elinde paralar birikti. çünkü dünya genelinde enflasyon çok arttı. paralar bir yerlerde birikti. işte bu biriktirenleri tokatlamak için yapılan yeni algı :)
-
Uyandigimda 44 tu keske shorta vursaymisim ara dirence gelmis saglik olsun 48 kadar max yukselir zaten
.
sen ne anlatıyon birader. bu olay enayi avlama olayına döneli çok oldu. öncesinde dark web de kullanılırdı. şimdi enayi avlama yöntemi. he bankacı seçil, ha coin öven Kochen ...
-
FTX krizinde iyi değerlendik şimdi izleyiş vakti. Bitcoin Ocak gibi uçmaya başlar tahminimce
*YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR*
-
Sacmalamisin neyse kendi dusuncen
ne kendi düşüncem. enayi avlama yöntemi. iki türlü. düşükten çakallar alıyor, topluyorlar. sonra haber saldırıp, yayıp havuza enayilerin parasını çekiyorlar. çakallar 5 ten aldıklarını 50 den çıkacaklarını anlayınca direkt satıyorlar. peki havuza toplanan 500 liraya ne oluyor? ortadan kayboluyor :D
ne anlatıyorsun bana kardeş? ekonomiyi bırak az çok hesap kitap yapabilen matematik bilen bile bu modern balon ponziyi görür.
isteyen girsin kardeşim. rusya alttan dünya kadar btc topladı. şimdi satarak daha da zengin olacaklar bak bu yönden ruslara yarar. girin 70.000 $ olsun. sonuçta havuzda ne kadar enayi parası birikirse o kadar daha büyük vuracaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Aralık 2023; 2:35:29 >
-
Kendini avutuyorsun
son 4-5 ayda kazandığım paranın haddi hesabı yok. Önemli bir kısmını da bankaya çektim. Çok daha büyük vuranlar da tanıyorum
Piyasadan anlamayanlar genelde senin gibi yorumlar atıyor kusura bakma
-
kesin öyledir...
-
Ekran görüntüleri her şey mevcut. İstiyorsan her şeyi gösteririm
Birisi internetten benim 10 yılda biriktirdiğim parayı 3-4 ayda kazansa ben de böyle avuturdum kendimi muhtemelen. Beynin savunma mekanizması
-
tamam inanıyorum bremın. yapmışsındır. sensindir.
-
ETH adresini at 0.01 eth göndereyim İnanmıyorsan eğer
Başka cüzdanda da 10+ eth daha duruyor
-
buda birşey mi ?
asıl vurgunu ben yapıyorum ...
-
Fotoyu editlerek makara vuruyorsun , hâla inanmayı reddediyorsun çünkü kazandığım miktar senin kaç yıllık maaşın kim bilir
ETH adresini gönder , o zaman görürsün gerçek mi değil mi Sana o cüzdandan 0.01 ETH atacağım , o zaman görebilirsin cüzdanın sahibi kimmiş
Benzer içerikler
- karadeniz şivesi cümleler
- dişin arasına birşey kaçması nasıl geçer
- en iyi termos markaları yorumlar
- r10 davetiye kodu
- desyrel kullananlar yorum
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X