Şimdi Ara

Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Şubat 2024; 16:25:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hangi günler kadıköyde takılıon
    çalışıon mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    istedigim gunler farketmiyor

• ne diyonuz shiba falan yükselir mi. alınmalı mı? neler alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 4 Aralık 2023; 15:44:48 >
  • Hepsi sirayla yukselir big time ve lunc kansizi piyasayi emiyor

Liq olmaya doyamadim bigtime shorttan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2023; 15:35:25 >
  • çalışıon mu

kız var mı

• 22 000 den topladılar alttan. şişirdiler. şimdi yine büyük çakacaklar.

sonuçta bu 2 yılda bir yerlerde yine birilerinin elinde paralar birikti. çünkü dünya genelinde enflasyon çok arttı. paralar bir yerlerde birikti. işte bu biriktirenleri tokatlamak için yapılan yeni algı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Uyandigimda 44 tu keske shorta vursaymisim ara dirence gelmis saglik olsun 48 kadar max yukselir zaten
    .

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

sen ne anlatıyon birader. bu olay enayi avlama olayına döneli çok oldu. öncesinde dark web de kullanılırdı. şimdi enayi avlama yöntemi. he bankacı seçil, ha coin öven Kochen ...

• FTX krizinde iyi değerlendik şimdi izleyiş vakti. Bitcoin Ocak gibi uçmaya başlar tahminimce Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

*YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR*

Sacmalamisin neyse kendi dusuncen

• ne kendi düşüncem. enayi avlama yöntemi. iki türlü. düşükten çakallar alıyor, topluyorlar. sonra haber saldırıp, yayıp havuza enayilerin parasını çekiyorlar. çakallar 5 ten aldıklarını 50 den çıkacaklarını anlayınca direkt satıyorlar. peki havuza toplanan 500 liraya ne oluyor? ortadan kayboluyor :D

ne anlatıyorsun bana kardeş? ekonomiyi bırak az çok hesap kitap yapabilen matematik bilen bile bu modern balon ponziyi görür.

isteyen girsin kardeşim. rusya alttan dünya kadar btc topladı. şimdi satarak daha da zengin olacaklar Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi  bak bu yönden ruslara yarar. girin 70.000 $ olsun. sonuçta havuzda ne kadar enayi parası birikirse o kadar daha büyük vuracaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Aralık 2023; 2:35:29 >

Kendini avutuyorsun

son 4-5 ayda kazandığım paranın haddi hesabı yok. Önemli bir kısmını da bankaya çektim. Çok daha büyük vuranlar da tanıyorum

Piyasadan anlamayanlar genelde senin gibi yorumlar atıyor kusura bakma Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

kesin öyledir...

Ekran görüntüleri her şey mevcut. İstiyorsan her şeyi gösteririm

Birisi internetten benim 10 yılda biriktirdiğim parayı 3-4 ayda kazansa ben de böyle avuturdum kendimi muhtemelen. Beynin savunma mekanizması Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

tamam inanıyorum bremın. yapmışsındır. sensindir.

ETH adresini at 0.01 eth göndereyim Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi  İnanmıyorsan eğer Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

Başka cüzdanda da 10+ eth daha duruyor

buda birşey mi ?

asıl vurgunu ben yapıyorum ...

Fotoyu editlerek makara vuruyorsun , hâla inanmayı reddediyorsun çünkü kazandığım miktar senin kaç yıllık maaşın kim bilir Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

ETH adresini gönder , o zaman görürsün gerçek mi değil mi Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi Sana o cüzdandan 0.01 ETH atacağım , o zaman görebilirsin cüzdanın sahibi kimmiş Btc kaptirdi gitti Etf ler Resmi onaylandi 

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.