Şimdi Ara

bt 848 ile 878 arsındaki farklar nelerdir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada yazdığı gibi bu iki chip arasında ne gibi farklar var kaliteli görüntü ve kayıt için hangisi seçmemi önerirsiniz.

    Teşekkürler.



  • Bence ikisinden de uzak durmalısın. Yanılmıyorsam bu çipi kullanan kartlarda ses ayrı bir kabloyla TV kartından ses kartına veriliyor ve bu durum da kablotv gibi yayınlarda yayının oldukça cızırtılı gelmesine sebep oluyor. Kaliteli görüntü ve kayıt istiyorsan Avermedia'nın Super 007'sini öneririm. Hem kaliteli, hem 50ytl gibi bir fiyatı var, hem de 64bit Vista dahil her türlü sürücüsü hazır. Vista'da Media Center desteği de cabası.
  • Ben genesis marka silikon tuner olMAyan 878 kullandım.hem kablolu da hem de çatı anteninde ..hiç bir sorunla karşılaşmadım.tv de ne kadar cızırtı varsa tv kartında da o kadrdı.ayrıca 878 chiplilerle ile zamanında cine5 çözülüyordu.(more tv programı ile) ..hey gidi günler hey...ses ayrı bir kablo ile ses kartının aux a giriyordu..bu ara kablosu olmayan dahili tv kartı var mı ki?ben görmedim hiç (genesis,inca,fly 2000-3000 kartlarını gördüm.aralarında en kötüsü fly olanlardı..ekran çizgi çizgi oluyordu.inca güzeldi.kumandası ile bilgisayarı da kontrol edebiliyorduk.genesis'i kendim kullandım,görüntü güzeldi ve hepsinde de ses kablosu vardı)

    analog kartta dikkat edilecek ilk husus silikon tuner olmasınnn.....848'dense 878 tavsiye ederim...bir de analog kartlarda en iyi marka (analog için diyorum yanlış anlaşılması) avermedia..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 16 Şubat 2008; 0:42:58 >
  • yorumlar için teşekkür ederim ikinci el bir tv kartı alıcaktım bu 848, 878 aklımı kurcalıyordu sürekli. 878 alıcam demekki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resler -- 16 Şubat 2008; 18:15:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.