Şimdi Ara

BSH Grubu Ürünleri (Kafamda Deli Sorular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, uzun süredir beyaz eşya hakkındaki yorumları inceliyorum. Candoğan62 ve diğer arkadaşlar (isimlerini yazamadım, affola) sağ olsunlar, kendilerinden çok şey öğrendim. Ne var ne yok okudum, notlar aldım.

    Özellikle bu forumda ve güvenilir bulduğum başka adreslerde ankastre hususunda Siemens bir adım öne çıkıyor. Ancak, şikayetvar, ekşisözlük vb. diğer oluşumlarda gözlemlediğim kadarıyla derin bir memnuniyetsizlik söz konusu. Mutfak yaptıracağımız marangoz da bizzat Siemens kullandığını ve hiç memnun olmadığını söyledi. Bu ve benzeri örnekleri çoğaltmak mümkün.

    İlgili ve bilgili arkadaşları fanboylukla suçlayacak değilim ancak bunca memnuniyetsizlik yalnızca 'beyaz eşyanın şans işi olması' ile açıklanamaz. Kötü işçilik, kalitesiz materyal ve kâr hırsını şansla açıklayamayacağımızı düşünüyorum.

    Özetle, kafam çok karıştı.

    Ailem uzun yıllar Profilo'nun eurolux serisi ürünler kullandılar ve memnun değillerdi. Forumlarda yine Profilo öneriliyor. Bense Aeg, Electrolux, Zanussi grubuna bir şans verebilirim. Olmadı kampanyadan Miele. Daha olmadı Franke.







  • Sürekli bir beyaz eşya şans işidir goygoyu aldı gidiyor. Cidden şans işi mi? Ben işin bu tarafıyla ilgileniyorum. Niyetim Siemens ya da Bosch ürünlerini kötülemek değil. Ortada bir memnuniyetsizlik var. Yüksek paralar ödeyip sağlanamayan bir memnuniyetten söz ediyoruz. Ben anlamak istiyorum, cidden bu firmalar eskisi kadar iyi olmayabilirler mi? Ya da ne bileyim iyi serileri Türkiye'ye mi gelmiyor nedir? Şöyle şu ürünü aldım ve çok memnunum diyen duymadım henüz çevremde.

    Ankastre ürünler almak istiyorum ve Siemens al rahatla diyenlerden sıkıldım. Yoksa ben de bilirim Miele, Subzero-Wolf vb. ürünlere yönelmeyi ancak bir ev parası ödemek istemiyorum.
  • Boschtan kendime bir de annemlere çamaşır makinesi aldık ikisinden de çok memnunum. Beyaz eşyalara o kadar para verilmez yazıktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 23 Ağustos 2015; 10:23:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankenin türkiyede vestel tarafından üretildiğini yazmıştı forumda bir franke kullanıcısı. bunu eleyebilirsiniz bence.
  • Franke'ye de çok sıcak bakmıyorum eviye haricinde. Başka bir yerde de Bosch ve Siemens'in alt modellerini Franke'ye yaptırdığını okumuştum. Karışık yani anlayacağınız.
  • Merhaba;


    Miele de Ağustos ayı sonuna kadar %60 a varan teşhir ürün indirimleri var bilginiz olsun.


    Mesela 11495 TL olan ankastre bulaşık makinesi 3895 TL den satıldı.


    Fırsatı kaçırmayın. Tüm teşhir ürünlerinde indirimler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.