Şimdi Ara

BS Player mı yoksa KM Player mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi oynatıcı daha iyi film ve müzik oynatır? İkiside kaliteli program ama en iyisi hangisi öğrenmem lazım.

Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Hangi oynatıcı daha iyi film ve müzik oynatır? İkiside kaliteli program ama en iyisi hangisi öğrenmem lazım.

Şimdiden teşekkürler..

Dostum genelde herkez güzel ve kaliteli film seyretmeleri için Splash kullanırlar. KM ve BS hikaye kalır bunun yanında.

FARK:

BS Player mı yoksa KM Player mı?

• romanadamita34 R kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzelmiş bende bunu kullanıcam teşekkürler
  • potplayer diyorum
  • splash.
  • K lite Mega Codec Pack+Media Player Classic iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konun cevabini bilgisayarin monitorun her türlü bileseni sizin yapicaginiz ince ayarlar etkiler acikcasi. Illa ikisinden biri olucaksa ama kmplayer derim.

Onun disinda Hd filmler icin her türlü splash playeri öneririm. Animeler ve hd olmayan diger videolar icinde media player classic home cinema
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd key işi nasıl oluyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KMPlayer derim ve geçerim.
  • Pot player
  • şimdi şöyle basit kolay en kısa yoldan kaliteli görüntüye ulaşmanın yolu tabiki splash amma ve lakin işi proya dökecekseniz. çeşitli kodeklerle boğulup kafa yormaya hazırsanız. potplayer, mpc gibi alternatiflerinizde var.
    splash bu kadar kolay basitken neden diğerlerinle uğraşalım sorusunun cevabıda, splash ın audio ve özellikle altyazı kısımları birhayli zayıf player kısmında görüntüyü kaliteli vermesi dışındada çok eksiği var. smooth motion özelliği bile ekli değil düşünün artık. ayrıca defoult olarak her medyayı oynatamayabilir. kodek istediği durumlarla karşılaşmanız sözkonusu.
    bunun dışında bsplayer miş vlc miş gom mom hikaye drek eleyin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 8 Haziran 2014; 22:39:56 >
  • Daum Potplayer Sanırım bu konuda en başarılı Program. Ses ve görüntü kalitesi olarak en başarılı bulduğum programdır.
    (Bsplayer, Gom, KM, Splash, VLC) hemen hepsini kullandım potplayerın bariz + ları var
  • Splash ve Power DVD tavsiye ederim.
  • Ben cok uzun yillardir bs player kullaniyorum.Herseyini ezberledim ve cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.