Şimdi Ara

Bs player altyazı ekleyince kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemim 4k video'yu oynatacak düzeyde VLC falan sorunsuz ama otomatik altyazı indirme şeysi yüzünden Bs player kullanmak istiyorum normal görüntüde sorun yok altyazı dosyası attığımda kasma başlıyor izlenmeyecek düzeyde ayarlardan altyazı'nın tüm özelleştirmelerini kapattım düzelmedi görüntü ayarlarıyla oynayınca çözülüyor ama görüntü 20 fps oluyor normal dizi 24 fps, bu nun çözümü var mı yav?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Aynı sorun yıllar önce Gom player'da başıma gelirdi sebebi ise altyazı eklendiğinde kullanılan çıktı sürücüsünün donanımdan encoding'i kapatmasıydı. Büyük ihtimalle BS Player altyazı gösterirken donanımdan encoding yapmayıp CPU encoding'e geçiyor bu yüzden takılmalar oluyor. BS Player ayarlarını hatırlamıyorum fakat varsa çıktı sürücüsü/renderer olarak diğer opsiyonlar denenebilir. Otomatik altyazı yüklemekten kasıt yazılımın altyazıyı arayıp bulması ise Potplayer'da da otomatik altyazı arama seçeneği var. Potplayer'da EVR video renderer'ını ve Intel'in HD530 GPU'sunu donanım encoder olarak kullanıyorum 4K videolar dahil bu tarz hiç bir soruna rastlamadım.

    Cevabınız için çok teşekkürler hocam, bahsettiğiniz uygulamayı yükledim otomatik buldu bunu kullanıcam bundan sonra çook teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 16 Ağustos 2017; 18:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.