Şimdi Ara

Brothers in Arms | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Brothers in Arms | PS5 | ANA KONU

Haziran 2011'de duyurulan ve başarısız olan "Brothers in Arms: Furious 4"ten bu yana, II. Dünya Savaşı temalı "Brothers in Arms" serisinin yeni bir oyunu hakkında on yıldan fazla bir süredir birkaç yılda bir konuşuluyor, ancak somut bir ilerleme kaydedilemiyor. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yeni bir oyun hakkında konuşulmaya başlansa da, dikkatler serinin geleceğine odaklanmış durumda. "Borderlands 3" ve "Wonderlands: The Magic World" oyunlarının geliştirilmesinde de yer alan Estonyalı sanat prodüksiyon stüdyosu "Frozen Lake Studios", resmi web sitesini güncelledi ve bir sonraki "Brothers in Arms" oyunu için bir proje sayfası açtı. Son oyunun sanat prodüksiyonunu hazırlamak üzere 50'den fazla kişiden oluşan bir ekip kurulduğu açıklandı.

Yukarıda belirtilen Gearbox oyunlarına ek olarak, Frozen Lake Studios, Medal of Honor, Sniper Elite, Hearts of Iron ve Call of Duty gibi çok sayıda oyunun geliştirilmesine katılmış ve II. Dünya Savaşı ile ilgili sanat varlıkları ve aksesuarları oluşturmuştur. Resmi "Brothers in Arms" proje sayfası, Gearbox Canada ile iş birliği içinde oluşturulan geliştirme yapısı ve sunum varlıkları hakkında zengin bilgiler içermektedir.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayındaki rapordan bu yana ""Brothers in Arms" serisine ilişkin herhangi bir özel bilgi açıklanmadı, ancak perde arkasında tam ölçekli geliştirmenin çoktan başladığı ve dikkatlerin bir kez daha stüdyonun faaliyetlerine ve planlama aşamasında olan yeni bir "Harikalar Diyarı: Küçük Tina ve Büyülü Dünya" oyununa odaklandığı anlaşılıyor.

Duyuru Açıklaması

Brothers in Arms | PS5 | ANA KONUfrozenlake.studio
    Gearbox – Frozen Lake Studios
    https://frozenlake.studio/clients-gearbox/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Eylül 2025; 18:11:12 >

• En sonunda gelecek yeni bir BİA. Aynı şekilde MOH'da gelecek. Umutsuz değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SoP Ana konusunda BiA yazdığınızı görmüştüm sizi de etiketleyecektim başka bir şey dileseymişsiniz diye. :) Bende Medal of Honor oyunu duyurusu bekliyorum. Umarım yakın bir zamanda onun içinde bir şeyler görürüz. Ama Brothers in Arms geliştiriliyor olması bile sevindirici. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Eylül 2025; 23:27:19 >

Aynen üstadım ben de çok sevindim. Efsane seriye devam edilecek olması gerçekten mükemmel. Umarım dediğiniz gibi MOH serisi de devam eder o da bizi mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.