Şimdi Ara

Bronzum sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 maçı oynadım bronz 4 attı kendi imkanlarımla bronz 1'e kadar çıktım ama 2 kere seriden düştüm. Çok farklı insanlar var Tahm Kench sup geldi yanıma adam trollemeye başladı beni yutarak hep rakiplerin içine attı. Sonra Quinn sup geldi ulti açıp hızlı hızlı rakiplere ölüyordu neredeyse 30 kere öldü. Böyle saçma troller geldi. Sorum ise genelde adc oynuyorum 250-300 farm yapabiliyorum ama tflerde kayboluyorum resmen takım beni korumuyor mesela az canlı bir rakip kaçıyor hepsi onun peşine düşüyor. Şimdi nasıl şu kümeden çıkabilirim. Earlyde iyiyim ama latede oyundan düşüyorum. Nasıl daha iyi olabilirim.



  • elo hell
    takımına güvenerek çıkamazsın.. kendin gibi 2-3 kişi bulup pre şeklinde girerseniz 2-3 günde altın olursunuz.. bronz'da maçı kendiniz taşıyamazsanız çıkamazsınız ve objektife (kule almaya, baron ejder vs) oynamanız maçı kazanmanızı sağlar
    bronz'dan altına kadar herkes oyunu kill alma oyunu sanıyor halbuki farm ve objektiler daha önemli maçı kazanmak için
  • 1-) Soloq da asla takımına güvenme. Seni kimse korumayacakmış gibi davran. Güzel pozisyon alırsan bronzda sorun yaşamazsın bu konuda.
    2-) Sana gelen troll kadar rakibe de gelebilir. Ancak sana acı vermediği için hafızanda daha az yer eder. Yeterince iyiysen sorun yaşamazsın.
    3-) 250-300 farm birşey ifade etmiyor. Kaç dakikada yaptığın ve bu farmı yaparken neyden fedakarlık ettiğin önemli. Mesela sizinkiler ninja ejder yapacak. Ejdere yardım etmek yerine üst koridorda açılıp farm almaya çalışıp ölürsen karşı mide, ve üstüne rakip 4 lü sizinkileri ejderde basıp ejderi de çaldırırsa sizinkiler 100 farm bile alsan o koridorda not worth mesela.
    4-) Oyunu hiçbir zaman taşımak zorunda değilsin. Eğer takımında iyi oynayan birileri varsa egonu yere bırak, onun sizi taşımasına yardım et. Yoksa safe oyna. 10 kill fazla aldığın zaman taşıman veya bir işe yaraman garanti değil ama 10 eksik öldüğün zaman işe yarayacaksın. 1 e 1 kill takasına sadece 0/9/0 gidiyorsan, sen öldüğün zaman takımın eksikliğini hissetmiyorsa gir. Başka türlü hiç bir zaman worth değil.




  • İstersen silvera kadar kasabilirim
  • Banada yardımcı olun lütfen aynı sorunları yaşıyorum artık yether ceksle bir yere kadar tutabiliyorum oyunu sonrasında bir bakmışım arkamdakiler ölmüş sonra da ben ölüyorum...





































    Bronz btw lul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzdan cikman icin ORMAN , silver için ORMAN , gold icin ORMAN , plat ve üstü için ORMAN mainlersen her yerden cikarsin. Oyunu iyi domine edebilirsin . Düşük eloda jung farki oyun kazandiriyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle haklısın supsuz adc oynanmıyor.Ama adcsiz sup ta oynanmıyor.İkiside olmak zorunda :/ sup main benim istersen girelim.
  • Mid oynamanı Şiddetle tavsiye Ederim tam kavradığın bi heroyu oyna devamlı farma odaklan seni oyalayacak tf lerden kaçın alamıcagın yere girme kill verme 150 200 farm yapıp baskınlara git bölece oyunu rahat bi şekilde taşıyabilrsin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.