Şimdi Ara

Bronzlaşmamak ve daha beyaz olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aşırı beyaz tenliyim öyle ki vücudumda azıcık bile bronzluk yok bir yerim kızarınca çok belli oluyor ve yaz geldi buralar çok güneşli doğal olarak güneşten hep kaçıyorum kafayı filan komple kapatıyorum azıcık bile bronzlaşmak istemiyorum hangi kremi sürersem hiç ama hiç bronzlaşmam?

• Beyaz tenli olmak ayricaliktir kardesim. Biz bugday tenli irkiz esmer tenli irkiz diye kendini avutuyor 2. sinif insanlarda maalesef. 5dk gunese ciksam acik yerlerim kizariyor. O yuzden 2. sinif bugday tenli bir sofor tuttum 10mt yurumuyom bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kingsx

Beyaz tenli olmak ayricaliktir kardesim. Biz bugday tenli irkiz esmer tenli irkiz diye kendini avutuyor 2. sinif insanlarda maalesef. 5dk gunese ciksam acik yerlerim kizariyor. O yuzden 2. sinif bugday tenli bir sofor tuttum 10mt yurumuyom bile.

Hocam bende şu bronzlukta ne bulduklarını anlayamıyorum

Orijinalden alıntı: Kingsx

Beyaz tenli olmak ayricaliktir kardesim. Biz bugday tenli irkiz esmer tenli irkiz diye kendini avutuyor 2. sinif insanlarda maalesef. 5dk gunese ciksam acik yerlerim kizariyor. O yuzden 2. sinif bugday tenli bir sofor tuttum 10mt yurumuyom bile.

Bir de su 2. sinif bugday tenlilerle yuzyuze konusmam gerekiyor bazen, hic cekemiyorum. Forumda iyiki benim gibi 1. sinif bir beyaz tenli kardesim olarak sana rastladimda dogru duzgun 2 laf edebildim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.