Şimdi Ara

Bronz I,II Taşınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Hesabım ban yediği için 3 gün oynayamıyorum.Bronz I,II hesabı olup 15-20 lp aralığı puan geliyorsa taşıyabilirim.

• Up
  • pm atamadım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincbisey -- 10 Kasım 2013; 12:57:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Hesabım ban yediği için 3 gün oynayamıyorum.Bronz I,II hesabı olup 15-20 lp aralığı puan geliyorsa taşıyabilirim.

3 gün sonra duo girerek oynayasak öyle taşısan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

pm atamadım hocam.

1 sn
    Edit:Şimdi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 10 Kasım 2013; 13:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

Hesabım ban yediği için 3 gün oynayamıyorum.Bronz I,II hesabı olup 15-20 lp aralığı puan geliyorsa taşıyabilirim.

3 gün sonra duo girerek oynayasak öyle taşısan ?

Ozamanda olur.Şimdi hesabım banlı olduğu için canım sıkılıyordu o yüzden dedim.Sen genede ekle bakarız.
  • Hesap paylaşımlarını tasvip etmediğimizi bir kez daha belirterek sonrasında meydana gelebilecek sıkıntılardan hiç bir şekilde sorumlu olmayacağımızı söylemek isterim.
  • ty silver 5 oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Hesap paylaşımlarını tasvip etmediğimizi bir kez daha belirterek sonrasında meydana gelebilecek sıkıntılardan hiç bir şekilde sorumlu olmayacağımızı söylemek isterim.

Zaten ilk ben banlı olan hesabımın adını şifresini verecem.Yani 5 yaşındaki çocuğa söylesen mailden şifreyi tekrar alır.O kadar da cahil yoktur forumda
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.