Şimdi Ara

##Broadcom 65nm gigabit switch##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • İşlemci ve ekran kartı camiasında görmeye alışık olduğumuz "nm" yani nanometre ifadesi hep hız, düşük enerji tüketimi ve az ısınma . Ağ ürünleri üzerine uzmanlaşmış Broadcom firması da 65nm üretim teknolojisi ile ürettiği StrataXGS 200 serisi gigabit ethernet switchlerini duyurdu. Özellikle datacenter ve büyük şirketlere hitap eden ürün, eski serilerine göre en başta daha düşük güç tüketimi vadediyor. StrataXGS serisi 28 gigabit porta kadar desteklerken, bu portları 10/100/1000Mbps hızında çalıştırabiliyor. Ağın bütün yönetimi ise içerdiği 32 bit MIPS işlemci tarafından yapılıyor. Ürün şu anda kullanıma hazır ve bazı müşterilere yollanıyor. Fiyat ve diğer bilgiler Broadcomdan istek üzerine alınabilmekte.








  • Broadcom demeyin bana. Şirketteki dizüstü bilgisayarların centrino olanları (intelin kablosuz kotrolcüsüne sahip) Airties AP 301'e sorunsuz bağlanırken, Broadcom'un kablosuz kontrolcülerine sahip olanları erişim noktasına bağlayabilmek için elle IP vermeniz gerekiyor. Aksi takdirde IP alamıyor. Sırf bu nedenden nefret ediyorum Broadcomdan. Ayrıca sitesinde tüm yongaları için marka bağımsız sürücüsü var ama kablosuz kontrolcüleri için sürücü sağlanmamış. Sloganı bile çalıntı ya
  • birden fazla cesitte broadcom chipli access point routerla calisiyorum. dedigin tipten bi sorunla hic karsilasmadim. su an bu baglantiyida bi broadcom chipli routerdan kablosuz olarak yapiyorum.

    bu problemle hangi model yada modellerde karsilastini soyliyebilir misin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.