Şimdi Ara

Breaking Badi bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şaşırmış la bunlar
  • Sana saygı duyarım ama benim şuana kadar izlediğim en iyi dizi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin felsefesini anlamamışsın zaten böyle bir diziden aksiyon beklemek çocukca.
  • Millet diziyi anlamamışsın falan demiş de sanki Matrix izliyor Gayette anlaşılması kolay bir dizi.. başlarda çok yavaş bir dizi doğru, ben ilk 2 sezonda 3 kere bırakıp 3 kere baştan başlamıştım. Yavaşlığına dayanamıyordum dizinin. arkadaşında tarzına uymamış herkesin dediği gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Aralık 2012; 19:35:25 >
  • Bende bi dizide vampir zombi yada kurt adam görünce bırakıyorum bu onların sıkıcı olduğunu göstermez herkezin bi tarzı var sonuçta bana göre en iyi iki diziden biridir breaking bad ve tek rakibi prison break :)
  • Ben ilk bölümü izledim biraz sardı gibi oldu 2-3 bölümden sonra sarmadı bıraktım. Bana hitab etmeyen bir konusu var. Bana göre oldukça saçma bir düşünce tarzı ile ilerliyo dizi. Biyo Kimya dan olsa gerek hehehe :D
  • Şu diziyi öve öve bitiremeyenler var ya hayret ediyorum. Herhalde hayatlarında tek izledikleri dizi bu olsa gerek. IMDB puanı da abartı 7'den yukarısını haram kıldım bu diziye.

    Çok fazla sıkıcı iğrenç bölümlere sahip dizi ara ara kalitesini arttırıyor. 3. sezon 10. bölümdü sanırım bölümün adı "fly" bu bölümü direkt geçin. Hiçbir şey yok, üretim yerinde bir sinek var ve bizim elemanları rahatsız ediyor, bütün bölüm onu indirmek için uğraşıyorlar geri kalanı da bizim iki elemanın sıkıcı boş boş konuşmalar yok böyle malca bir senaryo.
  • bazı sıkıcı bölümleri var tabi ama hangi dizinin yok ki ? Walking Dead komple boşa sezon çekti. Fringe son sezonu resmen zorla çekilmiş gibi.
    Spartacus aksiyon olarak yardırdığı ama senaryo olarak sıfır olduğu bölümler ağırlıkta.2.sezonda bir kaç bölüm sadece slow motion sahne izledik bölüm boyunca.
    Prison Break hapisten kaçtıktan sonra izlemeyi bıraktım öyle saçmaydı birilierini aramaları falan.Dexter sadece 1 sezon izlediğim için yorum yapmıyorum.

    Sonuç olarak her dizinin inişli çıkışlı bir grafiği oldu.Breaking Bad 1 bölüm kötüyse diğer bölüm çok güzel oluyor genelde.Asıl önemli olan sürekli devam eden senaryo ve başrol karakterin değişimi.

    + olarak böyle inişli çıkış grafiği olmadan sürekli kendini izleten,merak ettiren tek dizi Lost'tu sanırım.Çoğumuz içinde böyledir.Belki son sezonu biraz kötü diyebiliriz.
    Ama bence asıl sebep şu herkes popüler olduktan sonra 4-5 sezon tek oturuşta izledi.Son bölümleri her hafta bekleyince,beklenti çok yükseliyor.
    Mesala ben Game Of thrones'a da dizi 2.sezondayken başladım. 1.sezonu 2 günde bitirdim okula falan gitmedim,öyle merak ettiriyordu ki.Sonra her hafta bekleyince konu biraz dağılıyor...




  • beni de sarmadı dizi.
  • sadece ilk sezon iki bölüm izledim eşimle. yani revolution bile daha fazla sarmıştı.
    breaking bad o kadar sarmadı. bilmiyorum devam eder miyiz. diğer bölümler daha heyecanlı olmayacaksa bizim için pek bir şey ifade etmiyor. Şöyle bir sonraki bölümü heyecanla aratacak bir dizi olursa ancak izleyebiliriz.
  • Diziyi anlamamışsın diyen arkadaşlara söyliyorum. Dizinin en ince ayrıntısına kadar anladım. Hatta fanatiklerinden daha iyi açıklarım herşeyi. Ama her bölüm çok yavaş ve direk 10 bölüm atlayp diğer bölümede baksan birşey değişmiyor. İmdb puanı banada abartı geldi olsa olsa 6-7 puan hakediyor.
    Yukarda @biarkadaşabakıpcıkcam arkadaş demişi inişli çıkışlı olur diye ama saydığın bütün dizileri izledim ve bitirdim. İnişli çıkışlı olsa bile hep sevdirdiler kendilerini hiç bir zaman sıkıldığımı hatıralmıyorum. Belki prison breakin son sezonunda biraz sıkılmışımdır ama yinede izleyesim geliyordu. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır. Breaking bad bana göre çok antipatik. İzleyecek olan arkadaşlara söyliyorum dizi aşırı antipatik ve sevimsiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

    Diziyi anlamamışsın diyen arkadaşlara söyliyorum. Dizinin en ince ayrıntısına kadar anladım. Hatta fanatiklerinden daha iyi açıklarım herşeyi. Ama her bölüm çok yavaş ve direk 10 bölüm atlayp diğer bölümede baksan birşey değişmiyor. İmdb puanı banada abartı geldi olsa olsa 6-7 puan hakediyor.
    Yukarda @biarkadaşabakıpcıkcam arkadaş demişi inişli çıkışlı olur diye ama saydığın bütün dizileri izledim ve bitirdim. İnişli çıkışlı olsa bile hep sevdirdiler kendilerini hiç bir zaman sıkıldığımı hatıralmıyorum. Belki prison breakin son sezonunda biraz sıkılmışımdır ama yinede izleyesim geliyordu. Umarım ne dediğimi anlamışsınızdır. Breaking bad bana göre çok antipatik. İzleyecek olan arkadaşlara söyliyorum dizi aşırı antipatik ve sevimsiz

    Bukadar tantana çıkaracagıan direk izlemeyi bıraksaydın daha iyi olurdu.

    Not: her bölüm, bi önceki bölümün kaldıgı yerden devam ediyor, sanki onların hayatlarını gün be gün izliyor gibiyiz. Bi ailenin hayatında hergün ne tür bi action, ne tür maceralar olursa bu dizide de o oluyor. Bu sizi sıktıysa direk bırakırsın. İnsanlara bi şey kanıtlamaya çalışmana gerek yok.




  • Yalnız değilsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity



    Puana odaklan.

    Hocam zevkler ve renkler meselesi, puan iyi olduğu için herkes izleyecek diye bir kaide yok.
  • Bırak bence güzel değil :)
  • herkes sevecek diye bişey yok ama dizi zevkin 0 güzel kardeşim
  • 2. sezonun ortasında bırakmıştım bende bıraktığım diziler
    breaking bad
    fringe
    homeland
  • Gerçekten enteresan, yalnız film o sıralardan sonra coşuyor adeta. Ben nefes almadan izlemiştim. Bakış açısı meselesi tabii.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşkınlıkla karşıladım bu olayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.