Şimdi Ara

Breaking Bad Film Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efsane dizi Breaking Bad’in tasarımcısı Vince Gilligan diziyle bağlantılı olacak olan bir film yapmaya hazırlanıyor.

    Breaking Bad Film Oluyor


    Başrollerini Bryan Cranston ve Aaron Paul‘un paylaştığı Breaking Bad, 2013 yılında 5 sezonun ardından finalini gerçekleştirmişti. Breaking Bad‘in hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen film projesi için çalışmalara başlandı. Variety‘de yer alan habere göre, dizinin tasarımcısı Vince Gilligan diziyle bağlantılı olacak iki saatlik bir film üzerinde çalışıyor.

    Detaylarının henüz açıklanmadığı projenin Better Call Saul gibi geçmişin izlerini süren bir yapım olup olmayacağı veya Breaking Bad kadrosundan kimlerin filmle dönüp dönmeyeceği ise henüz netleşmedi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Birkaç bölüm izleyip diziye ısınamadığımdan bırakmıştım. Müdavimleri için güzel bir haber tabi ama beni pek heyecanlandırmadı tabi.
  • Reklam alanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane haber! Tahmin ediyorum ki film Pinkman üzerinden şekillenecek. Better call varken bir film ile yeniden geçmişe dönmek mantıksız olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para uğruna berbat etmeseler bari. Genelde öyle oluyor da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vince Gilligan varsa projenin başında içiniz rahat olsun. Seriyi para uğruna çöp edecek son kişilerden biridir kendisi. Umarım oyuncu kadrosu iyi olur.
  • Dizinin tadını verceğini sanmıyorum ama bakalım.
  • Breaking Bad filminin konusu açıklandı

    Açıklanan yeni haberlere göre, Gilligan‘ın yazıp yöneteceği film, Breaking Bad’in final sahnesinin hemen akabinde Jesse Pinkman’ın yaşadıklarını anlatacak. Yani, dün ilk çıkan haberde kaçırılmış adamın Jesse olduğu -özellikle dizinin finalini göz önüne alırsak- böylelikle ortaya konmuş oldu. Dizide Jesse Pinkman‘a hayat veren Aaron Paul karakteri yeniden canlandıracağı filmde Walter White’ı görüp göremeyeceğimiz ise henüz açıklanmadı.

    Breaking Bad Film Oluyor


    Haberin ortaya çıkmasının akabinde verdiği bir söyleşide konuyla ilgili sorulara cevap veren Bryan Cranston, filmin yapılacağından haberdar olduğunu fakat kendisine iletilen bir senaryo olmadığını belirtti. Ayrıca Gilligan‘ın kendisinden istemesi halinde seve seve Walter White‘ı canlandırabileceğini belirten Cranston’ın bu açıklamaları da, Walter White‘ın filmde yer alıp almayacağıyla ilgili sorulara cevap olmamış oldu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: obili

    Birkaç bölüm izleyip diziye ısınamadığımdan bırakmıştım. Müdavimleri için güzel bir haber tabi ama beni pek heyecanlandırmadı tabi.
    Abartılan yapımlardan sadece biri. Devam etmeyerek bir şey kaybettiğini düşünmüyorum.
  • Jesse Pinkman’ın hayatına odaklanacak Breaking Bad filminin kadrosuna sürpriz bir kararla Bryan Cranston dahil oldu.

    Breaking Bad Film Oluyor

    Efsane dizi Breaking Bad’in beyaz perde uyarlamasının kadrosuna Bryan Cranston dahil oldu.
    Başrollerini Bryan Cranston ve Aaron Paul‘un paylaştığı Breaking Bad, 2013 yılında 5 sezonun ardından finalini gerçekleştirmişti. Breaking Bad‘in hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen film projesi için çalışmalara başlayan Vince Gilligan, sürpriz bir kararla Bryan Cranston’ı kadroya dahil etti.

    Daha önce filmde yer almayacağını açıklayan Cranston’ın beklenmedik kararı dizi hayranlarını oldukça mutlu etti. Jesse Pinkman’ın hayatına odaklanacak Breaking Bad filmi, dizinin finalinin ardından yaşananları konu alacak.

    Filmde Krysten Ritter, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Matt Jones, Tess Harper, Robert Forster, Kevin Rankin ve Charles Baker gibi pek çok eski dost yeniden bir araya gelecek.

    Breaking Bad’in 2013 yılında yayınlanan finalinin sonrasında yaşananları anlatacak olan film, Jesse Pinkman’ın polislerden kaçmak için verdiği mücadeleyi konu alacak.

    Çekimleri bu ay sonunda New Mexico’da başlayacak olan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Vince Gilligan üstlenecek. Filmin proje adı Greenbrier. Vizyon tarihi henüz belli değil.




  • Aman aman
    Özledik be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo yo mr white.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir haber.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.