Şimdi Ara

brazilian jiu jitsu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ankarada bjj veren kaliteli br yer varmı yenimahallede (ivedikteyim) eğer otobüsle veya metroyla varsa başka yerlerde olur

edit:bide güreş varmı onuda merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 12 Aralık 2014; 0:30:55 >

• Bjj Türkiye de henüz çok yeni hatırı sayılır takım sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor buna bağlı olarak ders alınabilecek yer sayısı da sınırlı çok fazla seçeneğin yok hele ki İstanbul da değilsen. Gerçekten yapmak istiyorsan uzak olsa bile git. Ankara bjj çok detaylı bakamadım ama sanıyorum Corvos a bağlı ayrıca hocaları kahverengi kuşak kaliteli bir dojo gibi görünüyor. Burada eğitim aldığınız kişinin seviyesi kaliteyi belirlemekte diye düşünüyorum çünkü bjj de kuşaklar rast gele verilmez.Hocanız işinde ne kadar iyiyse siz o kadar iyi olursunuz.
  • Eren Anlar Türkiye'nin en iyilerindendir.
    Kahverengidir; hak ederek, uzun yıllar içinde almıştır.
    Bir çok siyahı tap edeceğini düşünürüm.
    Bu arada agresif yazı tarzıma bakıp da aynı tavrı ondan beklemeyin.
    Anlar'ın ego ile işi olmaz; alçak gönüllüdür, sağlam sporcudur. Kimseyle yarışmaz, kimseyi aşağılamaz, emeğe saygı duyar.
    Delikanlı adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 12 Aralık 2014; 11:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chief of Tabernacle

Eren Anlar Türkiye'nin en iyilerindendir.
    Kahverengidir; hak ederek, uzun yıllar içinde almıştır.
    Bir çok siyahı tap edeceğini düşünürüm.
    Bu arada agresif yazı tarzıma bakıp da aynı tavrı ondan beklemeyin.
    Anlar'ın ego ile işi olmaz; alçak gönüllüdür, sağlam sporcudur. Kimseyle yarışmaz, kimseyi aşağılamaz, emeğe saygı duyar.
    Delikanlı adamdır.

salon adresi verirmisiniz suan boks yapiyorum ama asil yapmak istedigim mma bunun icinde bjj lazim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scot Adkins (Yuri Boyka)
    14 yıl önce açıldı
    Boks teknikleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.