arkadaşlar yıldızlardan hiç haberim yoktu puzzle ı tamamlamıştım ben, parçalamakta mümkün değilmiş sanırım.yeniden başlamak için oyunu kaldırıp tekrar yükledim ama gene kaldıgım yerden açtı. nasıl yapacam bi yardım edin lütfen...
şuan tablom böyle ama ben yıldız falan bulamıyorum ya
Chapter 3 te galiba hani biz hareket ettikçe müzik çalıyor ve canavarların yeri değişiyor, biz durunca duruyorlar ya.Az önce o bölümden çıktım ve forumun aşağı yukarı sağdaki çubuğunu oynatınca forumun yeri değişcek zannediyorum artık kanıma işledi oyun
Oyun ekran kartından dolayı çok kötü kasıyor hiçbir low ayarı fln da yok direk sildim 3fps ile oynuyodum sanırım
VE BİTER
sonunda
Ya pmden link falan verebilecek var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum bu oyunu indirmem lazım.
GencayA torrent sitelerinde bulabilirsin.
Baya bi övmüşsünüz. İndiriyorum bakalım nasılmış.
ekran görüntülerine,ve youtube'dan izlediğim videolara göre ahım şahım bişey deği ama her yerde övülüyor ne hissettiriyor oynarken biri yazsın
Az önce bitirdim oyunu. Mükemmel bir son. Sizi çok şaşırtacak.
World3 deki puzzle bozulabilse yıldızlara başlayacağım ama o kadar uğraştık bitirmek için Neyse yeniden başlayayım
Bir bulamadım şu oyunu nette ya.
nasıl bir sondu bu ya, bitirdim diye sevinirken moralimi bozdu, o kadar puzzle topladık kafa pattık mükafatımız bu mu olucaktı..
Beyler bi sorum olacak kaldığım yerden devam edemiyorum nasıl kayedebilirim oyunu...Cevap veririseniz çok sevinirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme