Şimdi Ara

⛽ BP'de 4 Kez 125 TL'ye 30 TL'ye Varan Chip-Para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 Mayıs - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, 8 Temmuz’a kadar kampanyaya katılan BP istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımında geçerli 30 TL’ye varan chip-para hediye!

    quote:


    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Axess Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “BP “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, Axess Mobil’den yapılan katılımlarda profil alanındaki “Katıldığınız Kampanyalar” bölümünde yer almasından sonra, SMS ile yapılan katılımlarda ise belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kazanılan chip-paralar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 8 Temmuz 2020 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm Axess üyesi BP istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında sadece akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir.
    Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.
    Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri BP istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekmektedir.
    Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, Akbank kart, Akbank kart business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir.
    Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.
    Tüzel müşteriler Axess Mobil uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 25 TL chip-para kazanabilirler.
    Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.
    Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir.
    Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Axess Mobil ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 30 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 25 TL chip-para kazanabilecektir.
    Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.
    Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt/otogaz alımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.
    Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecektir.
    BP Taşıtmatik kullanıcıları bu kampanyadan faydalanamazlar.
    Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Akbank T.A.Ş. ve BP Petrolleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarının listesine axess.com.tr ve bp.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için: axess.com.tr, Axess Mobil ve bp.com.tr


    Anlaşmalı İstasyonlar
    https://www.axess.com.tr/axess/6194/bayi-listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 20 Mayıs 2020; 2:33:1 >







  • Araba kullanan kaldı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar günde 500 liralık yakıt yakmakta ne bileyim :D
  • % 6 Akbank'a yakışmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceki kampanyalarda 4 125 e 40 lira veriyordu. Akbank da kısmış.
  • Axess biraksin bu isleri. Po’dan gecen mesaj geldi; o bile kendi basina 300₺ alima 30 puan veriyordu. Banka temassiz odeme kampanyalari ile daha karli oluyor. Axess de guya kampanya yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BP nin benzini iyi değil diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı kredi Opet ile 125*4 40 var araçtan inmeden mobil ödeme ile en az 1 işlem yapılırsa +10 daha kişiye özel 300 harcamaya +10 da bana gelmiş toplamda 500/60 yapar gayet iyi kişisel hedef dışında olanlar içinde 500/50 %10 yapar şuan için en iyisi bu gibi ayrıca bp’nin benzine göre daha iyi olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 21 Mayıs 2020; 2:7:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evden çıkmıyoruz. O benzinle aya gidilir gelinir. Zamanlama mükemmel.
  • 400 e 100 veriliyordu çok değil bundan 2 yıl öncesine kadar. İyice cimrileştiler katılmamak lazım aslında bu kampanyalara. Hele şu yapıkredinin ilk 125 ten sonraki her 125te 5 toplamda 20 tl puan olayına sinir oluyorum.
  • Benim lpg ve yakıt depo full boştu 2 defa yaptım 3. yarın yaparım daha 1 ay zamanı var oraya kadar 4. de olur. hiç yoktan iyidir, ama yakında -25 puan derler bankalar gittikçe puanları düşürüyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.