Şimdi Ara

bp Char^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +7 hb,+8 bp hp set,35gb para,+6 sheller,Ve bazı itemler...Char satılıktır ilgilenen varsa darkheaven_tr@hotmail.com eklesin.OnLy ist içi.
     bp Char^^

• yanlıs yerde

Edit:yanlıs yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEsTaYLe -- 22 Aralık 2006; 19:00:03 >
  • Up!Acil satıcam sonra ne olursa olsun $u oyunu bırakmak istiyorum bıktım artık.Ayrıca bazı ark larda alakası olmayan topicler açmış
  • server neresi edana ise hb +7 yi ben alırım
  • Server Beramus ayrıca
  • Up!300ytl falan charın fiyatı!yakın bi fiyat teklifiniz varsa pm atın^^
  • Up!
  • Tekliflerinizi Bekliorm^^
  • bn almayı düşünüorm char ne kdr ve nerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikkeleman

bn almayı düşünüorm char ne kdr ve nerden

300 YTL ve İst içi diyor görmüyor musun ?

Bu arada ynLış yerde
  • yanlış yerde olduğunu biliyorum char takas bölümünde 2-3 kişi var onlarda bakarsa...Acil satılmasını istiyorum çünkü oyunu bırakıcam.Şikayet etmesseniz çok büyük sevaba girersiniz çünkü satarsam bu lanet oyunu bırakıcam.
  • Up!250ytl bu char almak isteyen söylesin oyunu bırakıcam darkheaven_tr@hotmail.com ekleyin konuşalım ACİL satılıktır ist içi avcılar-k.çekmece den!!
  • GELL SS DEKİ CHAR 250ytl +7 hell breaker +8 hp seti +12 str belti,35gb nakit parası,+8 palte shieldi ve 3-4 parça +6 shelli... vaR!!
  • yanlış yer konu
  • ACİL !! Oyunu bırakıcam satarsam
  • yanlış yer
  • yanlış yer yanlış yer ne oluyo yaw adam acil satması lazımmış anlayış gösterin hem kardeş o char ın itemlerini satsan sadece parasıyla 550ytl eder
    çok ucuza satıon 35 gb para zaten bi 100ytl

hp de bi 100ytl shelleri toplasan bi 100 ytl etti 300 bide kalanları beleşe mi vercen
  • 1GB=75 kuruş 35GB=26 YTL küsür hadi 30 YTL.
    HB +6 20GB +8 set 7GB toplam itemlerin 40GB olsa...
    30YTL lik itemin var toplam item ve paran en çok 60 YTL eder. Char da bi 50-60 YTL etse ki bir priest warriora göre ucuzdur. Sen bu charı en çok 150 YTL ye satarsın
    Daha doğrusu ben 150 den çok vermezdim.
    edit: +6 Shelleri görmedim shell set olsa tanesi 300m den 15GB yapar onuda ekle işte 150-200 ytl arası yapıyor. HB nin büyüsüne kapılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Aralık 2006; 8:59:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

1GB=75 kuruş 35GB=26 YTL küsür hadi 30 YTL.
    HB +6 20GB +8 set 7GB toplam itemlerin 40GB olsa...
    30YTL lik itemin var toplam item ve paran en çok 60 YTL eder. Char da bi 50-60 YTL etse ki bir priest warriora göre ucuzdur. Sen bu charı en çok 150 YTL ye satarsın
    Daha doğrusu ben 150 den çok vermezdim.
    edit: +6 Shelleri görmedim shell set olsa tanesi 300m den 15GB yapar onuda ekle işte 150-200 ytl arası yapıyor. HB nin büyüsüne kapılmayın

Hb +7^^

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.