Şimdi Ara

Boyun Fıtığı Hakkında Yardım (ACİL)(tanıdığı, akrabası ameliyat olanlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

annemin boynunda 4 5 6 7. disklerde fıtık sıkıntısı var

sağ kolda güç kaybı başlamış anlaşılan, ve kendini hiç sakınmayıp sağa sola koşan iş yapan yapısı olduğu için daha da ilerlemesinden korkuyoruz

doktor artık ameliyat dedi ancak tahmin edileceği gibi zor bir ameliyat

benim sorum ameliyat için önerdiğiniz doktor var mıdır?

ameliyat sonrası yaşamları ne kadar değişti
    tehlikeleri nedir? modern teknoloji ile hala zor bir ameliyat mıdır?

cevaplarınız benim için çok önemli şu dönemde gereğinden fazla uplarsamkızmayın lütfen

teşekkürler

Orijinalden alıntı: Rubai

evet merhabalar

annemin boynunda 4 5 6 7. disklerde fıtık sıkıntısı var

sağ kolda güç kaybı başlamış anlaşılan, ve kendini hiç sakınmayıp sağa sola koşan iş yapan yapısı olduğu için daha da ilerlemesinden korkuyoruz

doktor artık ameliyat dedi ancak tahmin edileceği gibi zor bir ameliyat

benim sorum ameliyat için önerdiğiniz doktor var mıdır?

ameliyat sonrası yaşamları ne kadar değişti
    tehlikeleri nedir? modern teknoloji ile hala zor bir ameliyat mıdır?

cevaplarınız benim için çok önemli şu dönemde gereğinden fazla uplarsamkızmayın lütfen

teşekkürler

Merhaba benim babam bel fıtığıydı.İlk özel hastanede 5000 tl verdi ve ameliyat olduğunda 8 ay iyileşti sadece.8 ay sonra gitmediği yer kalmadı yok orası iyi gelmiş kupa attırdı masaj yaptırdı yine olmadı.Bida amelyat oldu başka yerde ve yine iyileşmedi.Bu sefer Adnan Mendreste prof. gitti.O platin takti ilk başta baya ağrıları oldu yarı felç gibiydi sinir krizleri geçiriyordum öyle görünce.Meğersem öncekiler açıp sinirleri alıp kapatmışlar.Şuanda durumu iyi ama düzeltilmiş bişi asla eskisi gibi olmaz diye laf var.Babamda öyle 3 platin var.Diyeceğim oki dayanamayacağı zamana gelene kadar bence ameliyat olmasa daha iyi.Bu benim fikrim yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın.

• haklısınız hocam biz de aynı düşüncedeyiz 2 sene önce erteledik ama şu aralar ağrılarının çok arttığını söylediği için artık araştırmaya başladık

boyun kısmı hele daha sıkıntılıymış, iyi bir doktor bulmak istiyoruz bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH FOSİL GRUBU
  • mersindeyiz hocam adanaya da yakınız
  • Aynı dertten benim annemde de artı olarak bel fıtığıda var.Boyun fıtığı heralde baş ağrısı ve buna bağlı olarak mide bulantısına yol açıyor.İçtiği ağrı kesicilerden de midesi çok kötü durumda.Şu Ankara da gitmediğimiz hastane kalmadı ama bir çaresini bulamadık.Onu bu şekilde gördükçe de üzülüyorum.Eğer bi çözüm bulursanız burada da paylaşırsanız sevinirm.

annemin elinde çok fazla acı var ağrı kesicisiz duramıyor

en son bir f.tedaviciye gitti 15 gün devam edecekler işe yararsa haber veririm
  • Dostlar, özellikle boyun fıtığı ve kronik ağrılar konusunda Algoloji için Türkiye'nin en iyi hekimi olarak kabul edilen bir hekim duydum. Adı, Doç.Dr.Mert Akbaş. Google'a yazın, web sitesi var. Bir bakın isterseniz. Kendisi Akdeniz üniversitesi Hastanesinde...

DH FOSİL GRUBU
  • Bir tanıdığım oldu, olduktan sonra boynunu döndüremeyecek konuma geldi, vucüduyla sağına soluna dönebiliyor. Hekim çok önemli iyi araştırın, mümkünse üniversite hastanelerini tercih edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

denk gelmeyelim ne olur ne olmaz

hocam bu tip ameliyatlarda kaç gün yatış oluyor ? randevu vs uzaktan halloluyor mu? bilgisizim de bu konularda
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.