Şimdi Ara

Boynum Tutuldu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boynumda acayip derecede ağrı var ne yapmam lazım. Şuan kafamı omzumun üstüne koyup yazıyorum siz düşünün halimi

• Ben bir kere bi hareket yaptim daha da hareket ettiremedim derhsanedeydim eve donene kadar minibuste cok agladim millet bakti falan! Sicak tutmak lazim benim ki daha beter yani 1 haftada yavas yavas acildi benim 1 ayda tamamen gecti! Senn gecer ya sicak su torbasi ve boyun isinidrma hareketi yavas yavas yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynum tutulmasi olay ters bir hareket sonucunda kaslarin kilitlenmesi olayidir. Benim gibi komple butun hepsi de kilitlenebilir. Sanslisiniz ki hepsi olmamis. Yapmaniz gereken kaslari isitip rahatlatip boynunuzu kullanilabilir hale getirmek. Sicak dus, sicak su torbasi, isinma harketleri sicak olan her seyi yap

Orijinalden alıntı: pcman34

Boynum tutulmasi olay ters bir hareket sonucunda kaslarin kilitlenmesi olayidir. Benim gibi komple butun hepsi de kilitlenebilir. Sanslisiniz ki hepsi olmamis. Yapmaniz gereken kaslari isitip rahatlatip boynunuzu kullanilabilir hale getirmek. Sicak dus, sicak su torbasi, isinma harketleri sicak olan her seyi yap

Sağol hocam yapıcam bunları. Geçmiş olsun seninki çok feciymiş.

Orijinalden alıntı: Exaction

quote:

Orijinalden alıntı: pcman34

Boynum tutulmasi olay ters bir hareket sonucunda kaslarin kilitlenmesi olayidir. Benim gibi komple butun hepsi de kilitlenebilir. Sanslisiniz ki hepsi olmamis. Yapmaniz gereken kaslari isitip rahatlatip boynunuzu kullanilabilir hale getirmek. Sicak dus, sicak su torbasi, isinma harketleri sicak olan her seyi yap

Sağol hocam yapıcam bunları. Geçmiş olsun seninki çok feciymiş.

Evet zor gunlerdi :/ atlattik sukur :)

16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.