Şimdi Ara

BOYNER GÖMLEK -PANTOLON 2AL 1 ÖDE (Hopi ile) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
8
Favori
44.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim de siparişlerden biri iptal edilmiş. 28 Temmuz da sipariş ettiğim toplam 11 üründen sadece 4 ü gönderildi. Onlarda Dockers tişörtler. Gerisi limon ve north of navy gömlekllerdi fakat daha tedarik bile edilemediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim siparişler de iptal edilmiş. 3 üründe geçerli %20 kupon verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar adi şerefsiz bir firma görmedim. Ulan 28 Temmuz dan beri bekliyorum. Şikayet var, mail filan en az 20 kez toplam 3 saat aramışımdır. Sistem arızası varmış 2 güne düzeliyormuş en geç 48 saate geliyormuş filan tam 1,5 oyaladı hainler. Bir de utanmadan 3 ürüne %20 indirm veriyormuş. Ulan aradım adam bir de başka hediye çeki filan veremiyoruz diyor. Sizden çek isteyen kim müptezeller. Yok arkadaş ülke de yeminle hak hukuk kalmadı. Adamlar için kanun yasa hiç bağlayıcılığı yok. Daha önce de kaç kez yaptılar. Ulan amazon dan bir alışveriş yaptım adamlar en geç 10 gün içinde göndrrim dediler, 7 gün tedarik sürdü en sonunda ürünün 3 katı fiyatına süper hızlı kargo ile göndrip bir de hediye çeki gönderdiler. Yazık bu millete yahu. Bir de şimdi yerli malı diye bağırıp duruyorlar. Alın size yerli kazığı. Ulan bunu müslüman yapınca kimse bir şey demiyor, gavur dedikleri daha yapmadan beddua yiyor. İnşallah boyner ve boyner gibi yerli sermaye diye borazanlık yapıp da müşteriyi enayi yerine koyan firmalar tez zamanda batar da bir daha pazarda limon bile satamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Benim de 31 temmuzda verdiğim siparişim dün şikayetvara yazmam sonucu tedarik sürecindedir olan 8 parça siparişim iptal bekleniyor olarak değişti bugün nedenini sormak için müşteri hizmetlerini aradım "temin edilemiyor dedi" ve kapattıktan sonra bütün ürünlerim iptal edildi. Tek bir ürün bile tarafıma gönderilmedi. Dün şikayetvara yazmadan önce hepsinin bedeni vardı. Yazdıktan sonra çoğunun bedeni tükendi yapıldı bugün ise tüm aldığım ürünler satıştan kaldırıldı. Yok böyle bir şey gerçekten çok sinirlendim bu duruma. Arkadaşlar yok mu bu durum ile ilgili yapabileceğimiz bir şey. Kafalarına göre haftalarca beklet sonra iptal et bu kadar kolay olmamalı. Tüketici mahkemesine başvursak sırf ceza almaları için bir şey yapabilir miyiz?
  • arkadaşlar 4 gömlek için 'iptal bekliyor' diye yazmışlar, gelen 2 gömleğide iade edeceğim iade adresi neresi olacak? iptal bekliyor olanlar otomatik iptal mi olacak neyi bekliyorlar, iptal için nereyi arayayım var mı bilgisi olan?
  • 28 Temmuz'da verdiğim siparişi birkaç gün önce tedarik edemiyoruz diye iptal etmişlerdi. Şimdi baktım tedarik edemedikleri(!) 30 ve 25 liralık 2 gömleği 39.9 ve 34.9'dan yeniden satışa koymuşlar. Oglum Boyner sen kaç paralık adamsın? Aradaki farkı hesaplıyorum, 15 lira çıkıyor. Bu kadar mı düştün oğlum sen? Mağazanın önüne otur, mendil aç, birkaç saatte katkat fazlasını kazanırsın. Sakın utanırım deme, bak 15 lira için söylemediğin yalan, atmadığın takla kalmadı. Oğlum sen "insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" diye bir söz hiç duymadım mi? Musteri memnuniyeti diye bir kavramdan haberin yok mu?? Oğlum sana söylenecek daha çok söz var ama inan değmezsin. Senin ederin bu kadar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 15 Eylül 2018; 3:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.