Şimdi Ara

Böyle hayat yaşamaktan bıktım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gunum pc basinda geciyor pc olmasa telefon elimden dusmez. Hic arkadasim yok okulda hep yalniz takiliyorum herkesin mutlaka bir arkadasi var benim bir tanecik bile yok dertlesecek kimsemde yok olsada kimse anlamiyor beni cok tipsizim birini seviyorum ama o bana bakmiyor hergunum onu dusunmekle gecuyor ve cok mutsuzum mutluluk nedir onu bile bilmiyorum. Derdim neyse tesellimde o yani bazi seylerin deismesi lazim mesela sevdigim kiz emin olun onu benden cok seven kimse yoktur ama onun sadece dedigi "ayy o cocukmu" tipsizim evet bu benim secimim deildi dort dortluk de deilim kusura bakmayin bir gun sevgilisi olucak diye cok korkuyorum. Benim mutlu olabilmem icin kalbimdeki yanimda olmasi lazim oda imkansiz. Mutsuzlugum neyse tesellimde odur. Uzaktan hergun ona bakmakla yetiniyorum okadar. Mutsuzluk ve yalnizlik abonem olmus benim mutlu olmaya hakkim yok galiba hergun isyan ediyorum Allah'ım boyle olucaksam niye geldim bu dunyaya amacim ney diye. Arada dusunmuyo deilim intarmi etsem diye ailemden baskada aglayan olmaz bende kurtulmus olurum. Her zaman ki gibi bugunde bi b*ka yaramadim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver Ne yapıcan sevgili işini bu sefer daha çok kafayı takacan onun için salla gitsin keyfini çıkar yaşamın sağlığın yerindeyken sonra son pişmanlık fayda etmez.

Orijinalden alıntı: DeriN DarB

Her gunum pc basinda geciyor pc olmasa telefon elimden dusmez. Hic arkadasim yok okulda hep yalniz takiliyorum herkesin mutlaka bir arkadasi var benim bir tanecik bile yok dertlesecek kimsemde yok olsada kimse anlamiyor beni cok tipsizim birini seviyorum ama o bana bakmiyor hergunum onu dusunmekle gecuyor ve cok mutsuzum mutluluk nedir onu bile bilmiyorum. Derdim neyse tesellimde o yani bazi seylerin deismesi lazim mesela sevdigim kiz emin olun onu benden cok seven kimse yoktur ama onun sadece dedigi "ayy o cocukmu" tipsizim evet bu benim secimim deildi dort dortluk de deilim kusura bakmayin bir gun sevgilisi olucak diye cok korkuyorum. Benim mutlu olabilmem icin kalbimdeki yanimda olmasi lazim oda imkansiz. Mutsuzlugum neyse tesellimde odur. Uzaktan hergun ona bakmakla yetiniyorum okadar. Mutsuzluk ve yalnizlik abonem olmus benim mutlu olmaya hakkim yok galiba hergun isyan ediyorum Allah'ım boyle olucaksam niye geldim bu dunyaya amacim ney diye. Arada dusunmuyo deilim intarmi etsem diye ailemden baskada aglayan olmaz bende kurtulmus olurum. Her zaman ki gibi bugunde bi b*ka yaramadim zaten.

benimde hiç arkadaşım yok görüştügüm hepsi üniversite okuyor kimisi öle böle yalnızım.Dışarı çıkıp konuşacagım biri yok hergün pc ile geçiyor yaş 19 bu arada müzizyenim allahtan pc ciyimde vakit geçiyor sakin bir şehirde yaşıyorum hayatım durgun .Sana tavsiyem yeni bir hobi edin enstrüman çalmak gibi çalan kişilerle tanış vakit geçir bişiler ögren pc de mümkün oldugunca uzak dur bir hobi edin edindigin hobi ile ilgilenen birilerini bul tanış ortak konuşabileceginiz bir şey olur öle öle açılırsın kendine güvenin olur sevdigin kızada açılırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.