Şimdi Ara

Böyle Bir Sevgiliniz Olsa [SS'li]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soldan üçüncü kız çok hoş gerçekten yüz ifadesi kendisi.

Merak ettiğim ola ki ileride böyle bir sevgiliniz olsa baya popüler biri olur sanırım güzelliğiyle.Bu tarz birine bence kıskanç erkek modeli maço erkek modeli de sökmez elini sallasa ellisi çünkü.

Bu güzellikte biri için doğru bir ilişki nasıl olmalı fikri olan var mı
  • susmalıyım ban yemek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel nerde ben goremedim

• Para
  • Elini sallasa ellisi olan erkeklerle çıkar bu kızlar hocam boşuna kafanı yorma, tanrı vergisi bir yakışıklılığa boya posa sahip değilsen olmaz. para pul diyenlerde zaten kendilerini kandırmak isteyen çirkin erkekler tarafından ortaya atılmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

Böyle Bir Sevgiliniz Olsa [SS'li]

Soldan üçüncü kız çok hoş gerçekten yüz ifadesi kendisi.

Merak ettiğim ola ki ileride böyle bir sevgiliniz olsa baya popüler biri olur sanırım güzelliğiyle.Bu tarz birine bence kıskanç erkek modeli maço erkek modeli de sökmez elini sallasa ellisi çünkü.

Bu güzellikte biri için doğru bir ilişki nasıl olmalı fikri olan var mı

o değilde sağdan 3.cüsü erkek gibi ya la
  • hepsi cirkin

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Guzel nerde ben goremedim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Elini sallasa ellisi olan erkeklerle çıkar bu kızlar hocam boşuna kafanı yorma, tanrı vergisi bir yakışıklılığa boya posa sahip değilsen olmaz. para pul diyenlerde zaten kendilerini kandırmak isteyen çirkin erkekler tarafından ortaya atılmıştır

Sen hangi mağarada yaşıyosun çık bi etrafa bak , güzel kızların yanındaki çirkin erkekler , üniversitede tipsiz ama sadece arabası olduğu için güzel kızlarla takılan erkekler vs. bunlara bi bak , kimse kendini kandırmak için ortaya bişey atmıyor olan birşey söyleniyor , sen bi etrafına bak hayatı öğren böyle tahliller yapmadan önce hadi bakalım.
  • Sağdan 2.de güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

hepsi cirkin

+1 Harbiden hepsi çirkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Elini sallasa ellisi olan erkeklerle çıkar bu kızlar hocam boşuna kafanı yorma, tanrı vergisi bir yakışıklılığa boya posa sahip değilsen olmaz. para pul diyenlerde zaten kendilerini kandırmak isteyen çirkin erkekler tarafından ortaya atılmıştır

Sen hangi mağarada yaşıyosun çık bi etrafa bak , güzel kızların yanındaki çirkin erkekler , üniversitede tipsiz ama sadece arabası olduğu için güzel kızlarla takılan erkekler vs. bunlara bi bak , kimse kendini kandırmak için ortaya bişey atmıyor olan birşey söyleniyor , sen bi etrafına bak hayatı öğren böyle tahliller yapmadan önce hadi bakalım.

+2013

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

İstisna bu dedikleriniz, göze battıkları için akılda öyle bir imge bırakıyorlar doğrudur, çevreme bakmadan kendimden örnek veriyim, hiç bir zaman çok param olmadı, hatırı sayılır bir yakışıklılığa sahibim ve kızlara bu yetiyor dostum, cidden para para diye kendinizi yiyip bitirmeyin, para için çıkan kız vardır doğrudur onlarla çıkmayın, kızların pek çoğu kendini yanında özel hissedeceği, sevgi şefkat ve şehvet bulabildiği bir erkeği paraya tercih eder..
  • Hepsi çirkin be.
  • quote:

Hadi ola ki sahibiz hocam.Boy pos vücut yakışıklılık vs.O zaman bu derece de güzel bir kızın sevgili olması insanı da tedirgin etmez mi yani dışarı çıkıyorsun erkeklerin gözü gerçekten güzel olan sevgilinin üzerinde.Bir yere oturduğunda vs. Ya da sosyal medyadan farklı erkeklerin kız arkadaşına yazmaya çalıştığını görüyorsun ki böyle biri gerçekten popüler bir kızdır dediğim gibi.

Yani ne diyeceksin erkekleri sil facebooktan veya twitterdan,sokakta erkekler sana bakıyor kıskanıyorum mu diyeceksin.Hadi be ordan der yolu verir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 31 Aralık 2012; 19:25:44 >
  • arkadaş sağını solunu bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

quote:

Hadi ola ki sahibiz hocam.1.80-1.85 arası boy sarışınlık renkli gözlülük çalışılmış vücut gibi.O zaman bu derece de güzel bir kızın sevgili olması insanı da tedirgin etmez mi yani dışarı çıkıyorsun erkeklerin gözü gerçekten güzel olan sevgilinin üzerinde.Bir yere oturduğunda vs. Ya da sosyal medyadan farklı erkeklerin kız arkadaşına yazmaya çalıştığını görüyorsun ki böyle biri gerçekten popüler bir kızdır dediğim gibi.

Yani ne diyeceksin erkekleri sil facebooktan veya twitterdan,sokakta erkekler sana bakıyor kıskanıyorum mu diyeceksin.Hadi be ordan der yolu verir yani.

Yanlış düşünüyorsunuz, ona gösterilen ilgiyi, karşı cinslerinizden de siz göreceksiniz ve ilişkide durum birbirinizi kaybetmemek olacak, tek taraflı olmuyor bu kıskançlık olayı, kızları farklı bir yaratıkmış gibi görmeyin onlar da seviyor onlar da kaybetmek istemiyor, kendinize güvenin, ilişkiniz boyunca dışarıyı bıoşverin kızı mutlu edin yeter.
  • Güzel nerede?.
  • Bizim meslekte böyle dertleriniz olmuyor.elinizi sallasaniz kıza çarpıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: redway

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Guzel nerde ben goremedim

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.