Bildirim
Böyle Bir Kız Arkadaşım Olsa Kafama Sıkarım Diyenler? (Video İçerir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler sübliminal mesaj var.
Videoyu iyi dinleyin. Arkadaki adam "iPhone is better than BlackBerry." diyor._____________________________ -
fake
kız orda arabanın tepesinde dans ediyor otobanda
arabadakiler gitmiş iphone mu daha iyi blackberry mi daha iyi tartışması yapıyor
mümkün mü böyle bişey ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
Beyler sübliminal mesaj var.
Videoyu iyi dinleyin. Arkadaki adam "iPhone is better than BlackBerry." diyor.
Oyfon iz so maç bedor dan blakbare
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben bu kızı yaların arkadaş!!11!1!!!1!! Hem kafalarda uyuşuyor 
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
0:28 de kafayı vursa iyi gülerdim
0:28 de kafayı vursa iyi gülerdim
Bro Fakeymiş ama Gerçek Olsa Bende İsterdim
_____________________________ -
Duruş pozisyonuna bakılırsa fakeden ötesi.
_____________________________ Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin. -Tenzin Gyatso -
Oha nasıl yapıyor lan nasıl düşmüyor lan _____________________________ GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS -
Yaşlandığım için bünyem bu kadını kaldırmaz sakin sakin gidelim bira içelim sohbet edelim _____________________________ Bar Team. -
Fake bu. Araç otobanda gidiyor en az 70km falan olması lazım fakat kızın saçları kıyafetleri falan dalgalanmıyor bile. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
/>